Eva Aichmajerová a René Decastelo

Eva Aichmajerová a René Decastelo

Těhotná Aichmajerová už přibrala osm kilo

  • 54
Moderátorka Eva Aichmajerová, která za několik měsíců čeká se svým přítelem Reném Decastelem svého prvního potomka, je teprve v polovině těhotenství, a už má navrch osm kilo. "Za posledních čtrnáct dní to hrozně skočilo, miminko bude asi velké," míní moderátorka.

Starosti si s tím ale nedělá, prvorozený syn, kterého čeká, bude zřejmě po otci. "Já mám metr šedesát, po mně nebude," směje se. "Mám ale velkého chlapa, takže je všechno v pořádku. Cítím se pořád skvěle," říká Aichmajerová. Nebrání se ani mlsání. Momentálně je prý nejvíc závislá na jistých sušenkách a párcích v rohlíku. "Chutě se mi moc nezměnily, ale potřebuju denně tak dvě moje oblíbené sušenky, takže mi je Renda kupuje do zásoby."

Eva Aichmajerová

S vybavením pro miminko zatím nespěchá. Jediné, co má, je těhotenské oblečení a pár oblečků od kamarádky, herečky Michaely Maurerové, jejíž dvojčátka Magdalénka a Pepík pomalu odrůstají. "Míša mě zásobuje oblečením na miminko, i kalhoty, co mám na sobě, mám po ní. A kolega z Óčka Petr Vágner mi už koupil pro malého body a džínové lacláče."

Eva Aichmajerová

Svatbu moderátorka momentálně neřeší, i když v ní už nic nebrání. Její před nedávnem ještě ženatý přítel je totiž konečně rozvedený. "S tímhle nespěcháme, to má čas až po narození malého, teď si užívám těhotenství. Zatím pořád pracuju a účastním se různých akcí, při kterých mi pomáhá i moje mamka," dodává moderátorka.