Lucie Talmanová a Beata Rajská (vpravo)

Lucie Talmanová a Beata Rajská (vpravo) | foto: Milan Nováček

Talmanová poprvé ve společnosti, syna hlídal Topolánek

  • 18
Partnerka premiéra a lídra ODS Lucie Talmanová vyrazila poprvé od porodu do společnosti. Důvod? Autorská módní přehlídka Beaty Rajské nazvaná Pro tebe 2008. Syna Nicolase hlídal táta Mirek Topolánek.

Celé tři měsíce se Lucie Talmanová od svého synka nehnula. Protože má ale ráda módu naší přední návrhářky Beaty Rajské, nemohla na její velkolepé přehlídce plné zajímavých modelů a slavných modelek v TOP hotelu Praha chybět. 

"To, že jsem tady, je důkaz toho, že si vážím práce paní Rajské a moc ráda chodím na její přehlídky. Ve společnosti jsem po třech měsících poprvé právě na této akci," nechala se slyšet Talmanová.

Navenek byla Talmanová spokojená, stále se usmívala a se zájmem sledovala dění na módním molu, v duchu ale byla myšlenkami jinde a co chvíli kontrolovala v kabelce svůj mobil. "Jsem nervózní," přiznala. "Hlídá tatínek a já věřím, že bude doma všechno v pořádku," dodala.

Po přehlídce spěchala za synem
A jak se jejímu prvorozenému synovi daří? "Krásně prospívá. Nebyl ještě ani nemocný, musím to zaťukat," řekla Talmanová, která stále kojí, a tak se na party po přehlídce dlouho nezdržela. Domů si ale nesla program popsaný poznámkami. Jedny šaty na ni udělaly zvlášť dojem, a tak je pravděpodobné, že bude její partner brzy vytahovat peněženku.

"Mám ráda jednoduchou elegantní módu, pár kousků oblečení od Beaty Rajské mám, ale velmi bych si přála mít od ní večerní šaty. Jedny se mi líbily, byly z černého tylu, jen by musely být o půl metru delší, než je měla modelka," svěřila se Talmanová.

Hostem přehlídky byla také první dáma Livia Klausová. Té byl předán šek na sto tisíc korun pro nadační fond její a jejího manžela.