Syn Schifferové se jmenuje Casper

  • 16
Claudia Schifferová má syna Caspera. Narodil se koncem minulého týdne císařským řezem a všichni, včetně manžela Matthewa Vaughna, který byl u porodu, jsou nadšeni. Chlapec vážil 3,17 kilogramu a jméno Casper Matthew dostal až několik dní po narození. Po dědečkovi, Vaughnově otci, pak zdědil šlechtické příjmení De Vere Drummond.

Dědečkova pravá identita vyšla najevo až krátce před svatbou jedenatřicetiletého filmového producenta Vaughna s o rok starší modelkou loni v květnu. Do té doby se totiž mělo za to, že Matthewovým otcem je dnes sedmdesátiletý herec Robert Vaughn.

Jak v Londýně sdělila tajemnice Schifferové, o jménu chlapečka bylo rozhodnuto až dnes. Druhé jméno Matthew je po tatínkovi, ale zatím se neví, kdo se skrývá za Casperem.

Vaughnův pravý otec, osmapadesátiletý George Albert Harley De Vere Drummond, byl kmotřencem zesnulé britské královny matky a podle informací médií náleží k rodu hraběte oxfordského Edwarda Harleye. I malý Casper Matthew De Vere Drummond tudíž patří k britské aristokracii.

Schifferová přivedla potomka na svět v Portlandské nemocnici ve středu Londýna, která podle hlasu londýnského lidu přijímá "dámy, které jsou příliš nóbl, aby zatlačily". Byla mezi nimi například Victoria Beckhamová a Liz Hurleyová, které tu obě v posledním roce rodily a obě císařským řezem.

Modelka Kate Mossová se k "císařské brigádě", což je další z používaných epitet pro rodičky v této nemocnici, nepřipojila ani v místě, ani v metodě. Rodila v jiné nemocnici přirozeným způsobem.

V sedmém měsíci se modelka potýkala se zlomenými prsty
V listopadu si německá blonďatá supermodelka Claudia Schifferová na jednom londýnském večírku zlámala prsty na nohou. Spadla jí totiž na nohu cihla z krbu. Rentgen ukázal, že slavná krasavice má zlomené tři kůstky. Pro modelku a nastávající matku to bylo velice nepříjemné, protože v sedmém měsíci těhotenství nechtěla užívat žádné léky proti bolesti.

Před porodem toho nastávající maminka Claudia hodně naběhala. Nakupovala na miminko, ale tu a tam s manželem Matthewem Vaughnem zašla i na nějakou party. S tím má ale utrum, protože teď pajdá o berlích, psal internetový magazín Netzeitung.

,