Prince Michael Jackson v Berlíně

Prince Michael Jackson v Berlíně | foto: Profimedia.cz

Syn Michaela Jacksona podpořil charitu v Berlíně, oblékl se jako otec

  • 21
Čtrnáctiletý Prince Jackson má za sebou první samostatné vystoupení. Přiletěl do Berlína, aby tu dal do dražby Jacksonův vlastnoruční zápis skladby Bad. Prince Jackson se ukázal v černém obleku, červené košili a s červenou páskou na paži. Připomněl tak styl svého otce.

Nejstarší syn Michaela Jacksona v Berlíně ukázal, že je na oficiálních akcích jako ryba ve vodě. Profesionálně pózoval, rozdával úsměvy na všechny strany.

Prince se zúčastní v Berlíně i aukce pro nadaci Bambi, která proběhne 10. listopadu a bude na ní vydražen i ručně psaný originál skladby Bad. Výtěžek z prodeje půjde strádajícím dětem.

Prince Michael Jackson v Berlíně

Michael Jackson

"Prince Michael Jackson se projde po červeném koberci a představí rukopis na pódiu obklopen dětmi," řekl mluvčí dražby.

"Nebude cestovat sám, ale nebude s ním nikdo z rodiny," prozradil zdroj časopisu People.

Prince se v Berlíně naposled ukázal, když mu bylo pět let a přiletěl spolu se svým otcem, sestrou Paris a bratrem Blanketem. Ten byl tehdy ještě miminko a Michael Jackson ho vystrčil z okna hotelu Adlon, aby ho ukázal fanouškům.

Jeho čin odsoudila jak média, tak veřejnost po celém světě a objevily se spekulace ohledně Jacksonova duševního zdraví.

Prince Michael Jackson a jeho sestra Paris jsou děti zdravotní sestry Debbie Roweové, se kterou byl Jackson dokonce ženatý. Po Jacksonově smrti dostala všechny děti do péče jejich babička Katherine Jacksonová. Se svou biologickou matkou se děti téměř nestýkaly, nyní má však Roweová povolená pravidelná setkání.