Susan Boyle

Susan Boyle | foto: Profimedia.cz

Susan Boyle natáčí album, do Prahy zatím nepřijede

  • 7
Britská pěvecká hvězda Susan Boyle začala spolu s porotcem soutěže Britain´s Got Talent natáčet své debutové album. Ve studiu právě dotočila první píseň. "Zní to fantasticky," tvrdí Cowell.

Podle serveru Pravda.sk má Boyle s vydavatelstvím Sony Music dohodu, že může kdykoliv od smlouvy odstoupit. K rozhodnutí došlo poté, co sedmačtyřicetiletá zpěvačka nezvládla nápor a při finálovém večeru soutěže se psychicky zhroutila a musela být převezena do nemocnice.

Susan Boyle

Vzhledem k několika denní hospitalizaci a následné rekonvalescenci musela Boyle odložit čtyři koncerty z turné, které absolvovala i s ostatními finalisty Britain´s Got Talent. Odložila také plánované nahrávání s Českým národním symfonickým orchestrem v Praze. "Zatím jí to neumožňuje její zdravotní stav," řekl iDNES.cz ředitel a dirigent Českého národního symfonického orchestru Jan Hasenöhrl.

O hvězdu serveru YouTube.com, kde její video vidělo více jak sto milionů diváků, projevuje zájem nejenom hudební, ale i filmový průmysl. Do svého chystaného filmu Section B by ji ráda obsadila režisérka Darla Rae, zahrát si její postavu v biografii zase touží Salma Hayeková. Boyle se objevila i v animovaném seriálu Simsponovi a nedávno dostala nabídku na roli v telenovele Ošklivka Betty, kde by měla hrát samu sebe.