Diskuze

Zpěvačce Susan Boyle diagnostikovali Aspergerův syndrom

Dvaapadesátiletá britská zpěvačka Susan Boyle prozradila, že trpí Aspergerovým syndromem, který je mírnější podobou autismu. Stanovená diagnóza je pro ni prý úlevou, protože díky tomu konečně poznala příčinu svých potíží a vysvětlila se řada věcí, které zažívala už v dětství.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

8-o Ona nevěděla, že má nějakou formu autismu? Vždyť je to na ní na první pohled zřejmé.8-o

4 2
možnosti
JN

Zač to mínus? Lehkou formu autismu prostě poznám, už proto, že sama mám doma sedmiletého syna s Aspergerem. Tušila jsem to zhruba od jednoho a půl roku jeho věku. Následné obíhání a přesvědčování lékařů a neustále žádosti o důkladné vyšetření, všechna ta CT a EEG, psychotesty, neurologická vyšetření a návštěvy odborníků mi nakonec daly za pravdu. Syn chodí do klasické ZŠ, má k dispozici pedagogickou asistentku a je velmi šikovný a v prospěchu za zdravými dětmi nezaostává, v některých předmětech je dokonce předčí, nicméně Aspergerův syndrom na něm ti, kteří s tímto postižením měli kdy co do činění, poznají velmi rychle.

2 0
možnosti
VB

Především talent to je byznys, proto veřejnost nebyla informována, aby mohli s ní udělat pár koncertů a natočit nějakou desku. Jinak všem bylo jasné, že není v pořádku, ale přeji ji tuto kariéru, dlouhá léta čekala na ocenění.

0 0
možnosti
MJ

A ten pán s parukou na fotce je kdo?

4 11
možnosti
HP

Doktor, co to diagnostikoval.

4 1
možnosti
TK

Cože, to nevěděla? Já to věděl hned poté, co jsem viděl její první vystoupení v televizi. Tedy přesněji věděl jsem, že to bude některá ze slabších forem autismu, samozřejmě přesná diagnostika je složitější, ale jinak to zkušenější člověk pozná na první pohled

13 1
možnosti
MV

souhlasim, ale kolikrat clovek ceka az na tu odbornou diagnostiku, aby si to uvedomil a pripustil.

4 0
možnosti