Stephen Baldwin a jeho dcera Hailey na premiéře filmu Po zániku Země (New York,

Stephen Baldwin a jeho dcera Hailey na premiéře filmu Po zániku Země (New York, 29. května 2013) | foto: Profimedia.cz

Další kráska u Baldwinů: Stephen se pochlubil nejmladší dcerou

  • 3
V klanu Baldwinů není nouze o opravdové krásky. Dcera Aleka Baldwina Ireland se stala modelkou. Její sestřenice Hailey, nejmladší dcera Stephena Baldwina, by se také rovnou mohla postavit na přehlídková mola.

Hailey doprovodila svého otce na newyorskou premiéru filmu Po zániku Země. Sedmnáctiletá blondýnka zaujala fotografy a otec s ní vesele pózoval. Sedmačtyřicetiletý Stephen a jeho manželka Kennya mají ještě dvacetiletou dceru Alaii.

Nejstarší z bratrů Baldwinů, pětapadesátiletý Alec čeká s druhou manželkou Hilarii Thomasovou dítě. S bývalou manželkou Kim Basingerovou už má osmnáctiletou dceru Ireland, která se stala modelkou (více zde). Ta si svoji sestřenici dobírala na mikroblogovací síti. "Kdo je nejroztomilejší Baldwinka? Já," napsala Ireland na svém Twitteru.

Dvaapadesátiletý Daniel Baldwin má z bratrů nejvíce dětí - pět. S první manželkou Cheryl má devětadvacetiletou dceru Kahleu. S druhou manželkou Elisabeth má devatenáctiletou Alexandru. S Isabellou Hofmannovou má šestnáctiletého syna Atticuse. S třetí manželkou Joanne má pětiletou Avis a čtyřletou Finley.

Baldwinovic bratři: William, Stephen, Alec a Daniel (2010)

Padesátník William Baldwin má s manželkou Chynnou třináctiletou dceru Jameson, jedenáctiletého syna Vanceho a devítiletou dceru Brooke.

Klan Baldwinů je ale mnohem početnější. Sestra herců Beth má šest dětí a Jane jedno dítě.