Diskuze

Kostková se vyjádřila k nákaze, další kolo StarDance ohrožuje covid

Poté, co se Tereza Kostková nakazila covidem, musí televize řešit, co bude s dalším kolem StarDance. Moderátorka byla v kontaktu s tanečníky aktuálního ročníku v době, kdy měla test negativní. Tvůrci pořadu teď s ohledem na platná pravidla zvažují různé scénáře. Kostková se ozvala na sociálních sítích.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Tady ale nejde o nejake dilci rozhodnuti CT jak to dale budou delat se soutezi... Tady jde o ten nesmysl nasich prodavajicich a kseftujich politiku kteri vedi velice dobre ze nemoci jako TBC, AIDS a ted i kovid, predavaji (mohou predavat) ockovani jako neockovani. Ted v tomto pripade je to obzvlaste jasne kdyz moderatorka je ockovana ale stejne ty Babisovi a Hamckovi a Vojtechovi ksefty a narizeni jsou prosazovany a narod je strachem cpan do dvou znepratelenych skupin. Totalne proti vsem lekarskym a vedeckym poznatkum.

Jak je v tehle situaci mozno ospravedlnit 'vykopnuti' nekterych dvojic kdyz vsecny jsou stejne zdrave a mozne onemocnet a prenaset nemoc. Je to cele upupovani moci a sikana.... A to zvlaste v dobe kdy reditel Motolske nemocnice prohlasuje ze mame 100% lek na leceni kovidu, hanba strach siricim novinarum a hlavne politikum....

1 0
možnosti
LN

L90e63n15k34a 70N59o33v19á

27. 10. 2021 16:47

“Respirátory jsou povinné ve všech prostorách s výjimkou času natáčení.” Při natáčení se Covid na chvilku vypne ;-D.

3 1
možnosti
JB

stejne jako pri konzumaci jidla nebo piti.....

0 0
možnosti
RP

Tak jestli je očkovaná, tak bych se toho úplně nebál. Z toho bude za chvilku venku. ;-)

0 1
možnosti
JB

stejne tak, jako kdyby ockovana nebyla... (nez je zdrava, pod 65, bez nadvahy....)

vtip je v tom, ze kdyby nebyla v SD a nemela povinny test - tak by jako ockovana nejspis ani nevedela, ze prodelala COVID.... a pritom by mela "certifikat bezinfekcnosti" ..... a minimalne prvnich par dnu by virus sirila stejne kvalitne nebo jeste vice nez ti neockovani ....

4 0
možnosti
MJ

Ta část asociálních Čechů, která svou sobeckou bezohlednost, s níž odmítá vakcinaci, prezentuje jako statečný projev osobní svobody, má zase jednu pěknou příležitost využít svého deficitu kritického myšlení ke škodolibým poznámkám a rádoby logickým pseudoargumentům, jejichž hloupost si bohužel nejsou schopni uvědomit.

---

K tomu stručně:

jedinou cestou k zastavení epidemie nebezpečné a neléčitelné nemoci, která v USA za necelé dva roky zahubila skoro patnáctkrát víc Američanů než válka ve Vietnamu za deset let a u nás skokově zvýšila dlouhodobý roční průměr počtu úmrtí o celou třetinu, je vakcinace.

Dokud to těm slabomyslným mozkům, které bez jediného rozumného důvodu očkování odmítají, konečně nedojde, budeme se dál bezmocně plácat od restrikce k restrikci, z pozice třicáté páté nejbohatší země světa se propadneme bůhví kam, a na návrat k jakžtakž normálnímu životu můžeme na dobrých pár let zapomenout.

A bude to jen a jen vaší vinou, drazí neočkovaní. Už teď vás usvědčují všechny relevantní statistiky.

8 11
možnosti
JB

lzete - COVID ockovani nema "sterilizacni" ucinek na sireni viru..

a tudiz vir se dal siri, i kdyz jsou vsichni ockovani...

tzv. protiepidemicka opatreni maji jen minimalni vliv - a ve vetsine pripadu jen odkladaji nevyhnutelne - tedy promoreni cele populace

3 0
možnosti
SN

Už tu frašku konečně zrušte

2 4
možnosti
TK

To je komedie fakt.. Vláda z toho má jistě radost.

1 1
možnosti
Foto

I57v91o 85C82h24u23d32o64b13a

27. 10. 2021 6:24

Tereza do chytla od rodičů ale nikde jsem nenašel zda jsou očkování

2 3
možnosti
LP

Tady jde logika opravdu stranou. Pani Kostkova je ockovana a ma to. Soutezici co nejsou musi do karanteny a ti co jsou ne.

18 3
možnosti
VF

Ano, zdraví neočkovaní budou platit výpalné za testy a naopak nachcípaní očkovaní budou vesele i s covidem, pokud nebude nějaká mimořádná nutnost se otestovat.

7 4
možnosti
JK

Jejich problém. Kdyby se drželi postupu, kdy se očkovaný netestuje, žádný covid by neměla, nikdo neockovany by nemusel do karantény a díl by normálně proběhl. Kostková by buď moderovala s paralenem, nebo by lehla s nespecifickou virozou.

13 5
možnosti
AK

Jasně, a dopadlo by to stejně jako to dopadne zase tady, v celé ČR - totálním lockdownem. :((

9 5
možnosti
TZ

Dokud se v TV tančí, tak je vše v pořádku.

3 0
možnosti
AK

Na horní palubě titatiku se taky tančilo když se potápěl. :(

6 2
možnosti