Sex ve městě se musí obejít bez Britney

  • 3
Seriál Sex ve městě se stal na Západě v poslední době doslova kultovním projektem. V USA, Velké Británii, Německu i Francii se málem nemluví o ničem jiném. Nedávno svět dokonce oblétla zpráva, podle níž by se v některém z příštích dílů měla objevit také popová princezna Britney Spearsová.

"Opravdu se o tom vážně mluvilo. Zvláště poté, co se Kim Catrallová, ztvárňující v Sexu ve městě Samanthu, stala filmovou matkou Britney v jejím hereckém debutu Crossroads," potvrzuje hlavní hvězda seriálu Sarah Jessica Parkerová.

Jenže nyní už je jasné, že záhadná neteřinka v podání Britney Spearsové Samanthu v seriálu nenavštíví. Mluvčí zpěvačky byla v tomto směru kategorická: "Tahle informace sice obletěla celý svět, ale jde spíš o spekulaci a možná o zbožné přání. Na pravdě se ovšem nezakládá. Popírají to ostatně i oba producenti Sexu ve městě."

Zbožňovaná Britney se tedy v seriálu definitivně neobjeví. Tvůrce Sexu ve městě z toho však hlavy zjevně nebolí. Čtveřice v hvězdném složení Sarah J. Parkerová (jako Carrie Bradshawová), Kim Cattrallová (Samantha Jonesová), Kristin Davisová (Charlotte York McDougalová) a Cynthia Nixonová (Miranda Hobbesová) se totiž dál úspěšně stará o to, aby počet nadšených diváků u televizních obrazovek na západ od našich hranic zatím trvale stoupal.

 

 

 

Zpěvačka Britney Spearsová na ceremoniálu Grammy 2002.