Arnold Schwarzenegger měl údajně nejméně 14 milenek

Arnold Schwarzenegger měl údajně nejméně 14 milenek | foto: Profimedia.cz

Schwarzenegger měl nejméně 14 milenek, jedné z nich bylo teprve 16 let

  • 14
Herec a bývalý guvernér Kalifornie Arnold Schwarzenegger byl pěkné kvítko. Po rozchodu s manželkou Marii Shriverovou se přihlásila jedna z jeho údajných milenek. Bývalá herečka Gigi Goyette prožila s Terminátorem románek, když jí bylo 16 let. A nebyla prý jeho jedinou aférkou.

Dvaapadesátiletá Gigi Goyette se s Schwarzeneggrem potkala při natáčení seriálu Malý dům na prérii v roce 1975. Bylo jí tenkrát 16 a jak prozradila, později společně strávili noc. Jejich románek pak pokračoval, až když se znovu viděli v roce 1989. Herec byl ale tou dobou už tři roky ženatý s Marií Shriverovou. "Měl spoustu žen. Kromě mě minimálně dalších 13," řekla.

Arnold Schwarzenegger a Maria Shriverová

Bývalá herečka je ale přesvědčena, že za Schwarzeneggrův rozvod rozhodně nemůže.

"Nemyslím, že bych s tím měla něco společného. Maria věděla o jeho aférkách. Je ale Kennedyová a myslím, že jako pravá Kennedyová se to rozhodla ignorovat," prozradila pro list Daily Mirror.

Na nevěru "Terminátora" upozornil už dříve kanadský novinář a spisovatel Ian Halperin ve své knize The Governator.

"Proti němu je Tiger Woods Panna Marie," řekl v rozhovoru pro portál Moviefone.

Z filmu Annie Leibovitz: Život objektivem - Arnold Schwarzenegger

Americké parlamentní volby - Arnold Schwarzenegger

Maria Shriverová si vzala Arnolda Schwarzeneggera 25. dubna 1986

Přestože Schwarzenegger všechny aféry popírá, podle listu The Los Angeles Times měl v roce 2003 zaplatit své milence 20 tisíc dolarů za mlčení. Mohlo to totiž tenkrát ohrozit jeho kandidaturu na post guvernéra.

Herec 10. května oznámil, že se po 25 letech rozvádí s manželkou Marií Shriverovou. Mají čtyři děti ve věku 13, 17, 19 a 21 let, o které se budou společně starat.