Vladimír Železný a Helena Růžičková

Vladimír Železný a Helena Růžičková - Exředitel Novy Vladimír Železný s Helenou Růžičkovou na oslavě narozenin TV Prima. | foto: iDNES.cz

S Primou slavil i Vladimír Železný

  • 20
Když je televizi deset let, za oslavu to určitě stojí. Zvlášť, jde-li o televizi soukromou, která si i na ten mejdan musí vydělat. A Prima na oslavě nešetřila. Pronajala si Slovanský dům, kam vtekl tisícihlavý dav, aby se bavil, sytil, popíjel. Byl tu kdekdo - umělci, lidé ze všech televizí (včetně bývalého generálního ředitele ČT Jiřího Balvína, který dnes představuje hudební kanál Óčko či exředitele Novy Vladimíra Železného), politici...
Podívejte se do fotogalerie.

Oslava se pochopitelně objevila na televizních obrazovkách, a tak byly přítomné i televizní kamery, které usměrňovaly chování mejdanových hostů. Všichni se chovali decentně a přiměřeně. 

Velké oživení však nastalo, když do Slovanského domu vjela herečka Helena Růžičková na invalidním vozíku - celá v bílém.

Za jásavého volání "Na Bělehrad" se objímala a zdravila se svými přáteli. Měla radost, že se vidí se svojí dávnou kamarádkou Jiřinou Bohdalovou, která jí kdysi odsvědčila sňatek. 

Popřát televizi přišla i ministryně zdravotnictví Marie Součková, sice ji brzy ráno čekala cesta do Brna, ale občas prý člověku prospěje vyskočit si z politiky.

To Karel Černoch měl k oslavám i svůj vlastní důvod, desetiletí Primy se shoduje s jeho šedesátinami.

Doprovázen přítelkyní Kony se dostavil i exředitel Novy Vladimír Železný. Hladce oholen, dobře naladěn, elegantně oblečen. Usmíval se na všechny strany a ke svému kolečkovému křeslu ho přilákala na kus řeči i Helena Růžičková.