Robbie Williams prohrává v kartách

Britský zpěvák Robbie Williams propadl nové vášni. Mnoho let bojoval se svou posedlostí ženami, narkotiky a alkoholem, nyní ho zachvátila nová vášeň, jíž jsou hazardní hry. Sám uvedl, že karty hraje denně a nemalé prohry ho nemrzí, i když za poslední dva roky prohrál v pokeru nejméně 5,6 milionu dolarů.

"Nedávno jsme s přáteli hráli šest hodin nepřetržitě, jedna sázka dělala 14 tisíc dolarů. Sázky se vyšplhaly na 140 tisíc dolarů. Prohrál jsem kupu peněz, ale chuť hrát jsem neztratil. Následující noc jsem se rozloučil s 280 tisíci dolarů," komentuje situaci zpěvák.

Proslýchá se, že kartám přišel na chuť, když se léčil z alkoholismu a docházel do Společnosti anonymních alkoholiků. Alkoholikům se prý zdálo daleko zajímavější hrát karty než se donekonečna probírat vlastními problémy, a tak si v rámci terapeutických setkání vytvořili "společnost náruživých hráčů karet".

Williamsovy honoráře jsou tak vysoké, že si prohry takových částek může dovolit. Připomeňme, že loni v říjnu podepsal nejúspěšnější britský zpěvák se společnosti EMI smlouvu na 60 milionů liber, tedy přibližně na 2,7 miliardy korun.

A protože se nezdá, že by jeho výdělky měly tendenci se snižovat, lze předpokládat, že hráčská vášeň Robbieho Williamse, který 13. února slaví své devětadvacáté narozeniny, jen tak neopustí.