Markétu jsem sbalil na kola pro Afričany, žertuje Richard Genzer

  • 13
Herec Richard Genzer (51) už šestým rokem žije Markétou Jiránkovou (41). Jako správný romantik vyvezl svou snoubenku ve volnu do hor, kde si v lyžařském středisku užívali chvíle jen pro sebe. Na zasněžených kopcích Geňa prozradil, čím Markétu uchvátil a na co ji vůbec dostal.

„Já si pamatuju, že jsem ji tenkrát sbalil na charitu. Slíbil jsem jí, že pokud se mnou půjde na rande, pošlu dětem do Afriky kola. Pak mi podlehla a mladí Afričani chodí po Africe stále po svých,“ směje se Richard Genzer.

„Ano, je to tak. Bohužel. Utáhnul mě na Afriku a takhle to dopadlo,“ potvrdila bavičova slova Markéta Jiránková.

I když africké děti slíbená kola nedostaly, Richarda a Markétu čeká svatba. O plánech na svou veselku se moc bavit nechtějí. Vše si připravují sami a nejspíš se odehraje v soukromí a rodinném klidu. „Dortové šaty a obří veselka se u nás rozhodně konat nebudou. Už máme oba nějaký věk a zároveň každý jednu svatbu za sebou. Takže chceme hlavně pohodu a spíš posezení s rodinou a kamarády,“ prozradila nastávající nevěsta. 

V princeznovských šatech a honosné róbě se tedy Markéta zřejmě neukáže, stejně jako na lyžích na zasněžených kopcích. „Já si užívám hory spíše v létě. Baví mě víc turistika než prkno nebo lyže,“ upřesnila.

„Zato já jsem se dal ve 40 letech na snowboard, protože jsem zjistil, že neseš jenom jednu věc, líp se s těma botama sedí na baru a hlavně to člověk vydrží daleko víc,“ objasnil Genzer své nové sportovní nadšení.

Zatím není jasné, jestli herec stejně prakticky ohodnotí a vybere i svatební dovolenou, která po veselce bude rozhodně následovat, a s jakým příjmením odejde Markéta od oltáře.

1. března 2017