Jack Brooksbank, princezna Eugenie a jejich syn August Philip Hawke Brooksbank...

Jack Brooksbank, princezna Eugenie a jejich syn August Philip Hawke Brooksbank (20. února 2021) | foto: AP

Princezna Eugenie představila syna. Dostal jméno August Philip Hawke

  • 7
Princezna Eugenie (30) necelé dva týdny po porodu oznámila prostřednictvím Instagramu jméno prvorozeného syna. Deváté pravnouče britské královny se jmenuje August Philip Hawke Brooksbank.

„Rádi bychom vám představili Augusta Philipa Hawka Brooksbanka. Děkujeme za tolik nádherných zpráv. Naše srdce jsou naplněna láskou k tomuto malému človíčkovi, žádná slova to nemohou vyjádřit,“ napsala princezna na Instagram ke společné fotografii s manželem a synem. 

K oficiálnímu oznámení připojila hned několik srdíček a také poděkování nejen fanouškům, ale i porodníkům z The Portland Hospital, kde chlapce 9. února přivedla na svět.

Princezna Eugenie a manažer nočního podniku Jack Brooksbank se vzali v roce 2018 v kapli sv. Jiří v areálu hradu Windsor. Očekávaný přírůstek do rodiny oznámili loni na podzim.

We wanted to introduce you to August Philip Hawke Brooksbank.. ⁣

Thank you for so many wonderful messages. Our hearts are full of love for this little human, words can't express. We are excited to be able to share these photos with you.⁣

By our wonderful midwife. Thank you to the wonderful essential workers including our midwife who came to discharge our boy.

20. února 2021 v 11:23, příspěvek archivován: 20. února 2021 v 15:50

Pro královnu Alžbětu II. je August Philip Hawke, který dostal prostřední jméno po svém pradědovi, princi Philipovi, devátým pravnoučetem a je jedenáctý v pořadí následnictví na britský trůn. 

Královský titul nicméně mít nebude, protože nárok na něj mají jen děti mužských členů královské rodiny.

SPECIÁL

Britská královská rodina

SPECIÁL: Britská královská rodina