Diskuze

Harry a Meghan letos odpískali Vánoce s Williamem, Kate i královnou

Princ Harry (35) a vévodkyně Meghan (38) oznámili, že letošní Vánoce nebudou trávit s královskou rodinou. Vynechají tak i slavnostní bohoslužbu na panství Sandringham, kde Alžběta II. (93) pobývá během svátků. Místo toho budou s Meghaninou matkou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

No, ostuda, ale zdá se, že nikomu chybět nebudou. Jestlipak nepřijde také Andrew?

0 1
možnosti
MM

zajimave, ze nikdo nekritizoval Williama a Catherine, kdyz o prvnich vanocich po svatbe neprijeli do Sandringhamu, ale stravili je s Catherininymi rodici. Nebo kdyz nestravi cele vanoce na zamku v Sandringhamu, ale ve svem venkovskem sidle s Catherininymi rodici.

1 0
možnosti
SW

To bude asi tim, ze zustali v Anglii, ze se nerozhodli letet pres ocean kamsi....atd. Mrs. Markle mohla mati pozvat na vanoce do UK, bylo by to jednodussi, navic by nemuseli letet s miminem, pro ktere letani je spis opruz a nic z toho nema. Jenze hollywoodska herecka musi trvat na USA a lidem to trosku asi leze na nervy?

0 2
možnosti
MK

Paninka chtěla patřit do globální společenské smetánky, ale tak nějak zadara, nic pro to neobětovat a žít si svůj pohodlný soukromý život. Smutné, že jí Harry není schopen nastavit hranice. Další slaboch.

1 7
možnosti
KK

Proč by měl být kdokoliv z nich dvou pod pantoflem? Holt nemají tak ubohé smýšlení jako vy a štěstí hledají v rovnocenném partnerství. Zato být Vaší partnerkou bude asi peklo a málokdo normální by to vydržel.

2 0
možnosti
MK

Smutné, že se z Harryho stal takový podpantoflák téhle hééérečky.

2 7
možnosti
DN

no jestli ta pani zestarne po mamince ...

1 7
možnosti
MM

Kazda zenska zestarne, ani zadny muz nezustane mladikem. Tedy jestli vubec budou mit to stesti, aby se dozili vysokeho veku.

Je znamo, ze nejvetsi starost o VZHLED ve stari maji pubertaci dosud mokri za usima a osoby dusevne nevyspele, tzv. zakrneli v puberte.

1) dusevne dostatecne vyspeli lide chapou, ze s pribyvajicim vekem je nejdulezitejsi dobre zdravi, aby si clovek mohl uzivat zivota, pohoda a laska nejblizsich kolem nej. O vraskach pravi popularni uslovi, ze to jsou stopy, ktere zanechal zivotni smich;-D

2) Konkretne k pripadu- pokud mas rasisticke nahledy a vadi ti zjev Meghaniny matky, misenky stredniho veku.

Nedoslo ti, nebo ignorujes fakt, ze Meghan je jen z 50% misenka po matce a z 50% beloska po otci. Tudiz jeji genetika je jina a jeji zjev bude i ve stari jiny.

1 0
možnosti
LK

Velmi smutné. No vzal si světskou...

3 4
možnosti
MM

od te doby, kdy William zalozil vlastni rodinu a spolu s Catherine zajistili pokracovani monarchie narozenim Zorzika a jeho sourozencu, kralovna zaclenuje Williama do statnich zalezitosti a prijala ho do rad svych nejblizsich poradcu

Dale udelala jakoby pomyslnou caru v naslednicke rade a rozdelila ji na vice kategorii.

Ty nizsi kategorie automaticky nezve ke vsemu a jako nasledek oni maji vetsi volnost pohybu a rozhodovani. Urcite to je vitane vsemi stranami, kterych se to tyka, snad krome osob s potrebou byt viden a co nejblize Jejimu Velicenstvu jako dukaz kralovniny prizne.

8 0
možnosti
MD

takové malé odcházení, no, obojí budou mít klidnější vánoce...

1 0
možnosti
MB

Zdá se, že Meghan královskou familii moc nemusí a Harry je pěkně pod pantoflem.

27 3
možnosti
MB

Vidite a mne na tom neprijde nic moc divneho, ze budou po dvou letech pro zmenu travit Vanoce s jinou casti rodiny a vubec bych z toho nedelala zavery kdo koho nemusi. Treba i Kate by Vanoce chtela travit jinak, ale jako manzelka naslednika trunu nemuze. Ja jim preji tu vetsi svobodu a moznost volby a ze toho vyuziji. Je to jedine dobre.

13 0
možnosti

No a? Je celkem normalni ze pokud lide maji rodiny v zahranici, obcas netravi vanoce s jednema ale s druhyma?

12 1
možnosti
KP

Mame to podobne a to je mezi nami jen 365 km...

5 0
možnosti