Diskuze

Nemůžeme se vrátit, nemáme dostatečnou ochranu, tvrdí princ Harry

Princ Harry požádal o soudní přezkum rozhodnutí britské vlády. Kabinet rozhodl, že vévoda ze Sussexu nemá na britské půdě nárok na policejní ochranu, ani když si výlohy na ni bude hradit sám. S odvoláním na Harryho právního zástupce o tom informovala agentura Reuters.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chudacek malicky, unfukany. Jsou soukrome osoby, tak at si to vyresi. Soukroma osoba nema narok na to, aby si zaplatila policii a dostala pristup k ruznym informacim. Navic ty jejich kdaky o nebezpeci jsou vycucane z prstu. Kdo ma o ne zajem? Tak at se nevraci, kdyz je to tak strasne nebezpecne nebo at si v UK najdou soukromou ochranku a zaplati ji samozrejme v ramci moznosti a podrizenim se kralovske rodine. Jenze oni radeji chteji fnukat, jak je vse tezke. Stejne jako BLM a stejne jako Palestinci. Reseni existuje, ale my radeji fnukame a soudime se. Inu, americka heeerecka se nezapre.

0 0
možnosti

I78v28a81n 24F62u86č13í28k

19. 1. 2022 10:26

Mne vždy pobaví, jak někdo, kdo si může vybírat mezi spoustou zájemkyň, neomylně sáhne po té nejhorší volbě:-)

0 0
možnosti

a co jestli Harry -rebel nahodou nehledal prave tu prislovecnou vranu, k niz si ten podobny seda?

2 0
možnosti

co všechno dokáže způsobit jedna typická Američanka... Rv ;)

0 0
možnosti

Je mi Harryho až líto, Meghan by chtěla být za princeznu ale povinnosti z toho vyplývající se jí zajídaly. Rozhodli se jak rozhodli a na policejní ochranu nemají nárok, oficiálně. Samozřejmě že se můžou vrátit, patrně se jim nějaké formy neoficiálně dostane ale na privilegia už nemají nárok.

3 0
možnosti

vse zalezi na protokolu a ten predevsim dodrzuje kralovna a udava tim ton. Nebude kvuli Harrymu ochotna protokol porusovat.

Harry a Meghan budou mit narok na ochranu v ramci nejake statni oslavy na niz by byli pozvani (v dobe a miste jejiho konami ), kde je ochranka poskytnuta pritomnym clenum kralovske rodiny a jejich hostim.

Nutno dodat, ze ani treba princezna Anna, ktera je verejne velmi cinna, nema ochranku po 100% sveho casu. Pouze pri sve praci pro Korunu.

1 0
možnosti

K97a13r89e24l 61U98r95b45a44n

18. 1. 2022 14:25

Pokud má pocit ohrožení, ať si zaplatí soukromou ochranku.

Britové by se už konečně měli těch vyžírků z královské rodiny zbavit. Aristokracie nemá v 21 století ve společnosti své místo.

0 4
možnosti

FYI: je to psano dole

Harry si plati soukromou ochranku v USA, ale v UK je jeho americka ochranka ponekud bezzuba protoze nesmi mit zadne zbrane a nema narok na tajne bezpecnostni informace od Scotland Yardu ani dalsich organizaci.

Scotland Yard cleny sve ochranky nepronajima zadnym soukromym osobam. Placeni a vycviceni statem jsou pouze pro statni ucely.

1 0
možnosti

Hlavně tam asi po té špíně není nikdo zvědavý.

Ať jsou britové jací jsou, královská rodina je pro ně stále jaksi nedotknutelná a co toto šaškoduo předvedlo je pro ně nekaceptovatelné.

3 0
možnosti

Hehe, prachy docházejí.

5 1
možnosti

prachy zatim nedochazeji, jejich smlouvy s medii, direktorstvi v organizacich a pripravovana kniha drbu ze zivota v britske kralovske rodine (navic planovana na nekolik dilu pokracovani) jim jeste dost vynaseji, ale...

1) Harry plati v USA alespon $2miliony rocne za svych 6 clenu soukrome ochranky (4 na denni a 2 na nocni sluzbe ) ale nemuze je pouzivat v UK. Krome toho, ze nedostanou v UK pristup k tajnym informacim prisne omezenym na potreby statu, budou jim veskere zbrane odebrany hned na letisti protoze Harry s rodinou nemaji status hlavy ciziho statu na oficialni navsteve a mene dulezite soukrome ochranky nesmeji mit zbrane ve svem vybaveni.

2) Nabidka Harryho ze si za britskou policejni ochranku zaplati ze sveho je jen kourova clona pro britske danove poplatniky.

On si je vedom, ze soukrome financovani policejni ochranky = pronajem sluzby, ktera v UK neexistuje.

Britsky system je zalozeny na precedentech. Harryho pronajem policejni ochranky by ustavil precedens pro hordy dalsich VIP z ciziny, kdy si kdejaka sportovni nebo hollywoodska hvezda, kdejaka sebedulezita celebrita, arabsky sejk nebo jiny potentat bude narokovat soukromy pronajem britske policejni ochranky -protoze na to ma.

Oficialni zdroj Scotland Yardu poukazal, ze clenove ochranky jsou spickovi, vysoce vycviceni a specialne vybrani clenove policejnich jednotek, jejichz pocet pokryva pouze potreby statni sluzby a ne vic.

Neexistuje nadbytek a Scotland Yard rozhodne nema dost clenu specialnich sil, aby pokryli pozadavky bohatych soukromych navstevniku z ciziny.

4 0
možnosti

Kdo seje vítr, sklízí bouři.

9 0
možnosti

Wow, jak by to asi vypadalo, kdyby si kazda soukroma osoba mohla zaplatit pristup k tajnym informacim. ;-D

7 1
možnosti

Mají co chtěli. Asi může poděkovat té svojí krasavici.

25 0
možnosti