Princ Charles urazil Kidmanovou

  • 4
Premiéru svého nového snímku Cold Mountain v kině na londýnské Leicester Square si hollywoodská kráska Nicole Kidmanová užívala do té doby, než si ji princ Charles spletl s Kate Winsletovou. Nicole na sobě sice nic nenechala znát, ale podle slov jejích přátel nevěděla, jestli je jí více líto, že princ nevěděl nic o jejích filmech, nebo fakt, že si ji spletl právě s Winsletovou.

"Každopádně byla smutná a po zbytek večera už se moc neradovala," řekl jeden z hostů.

Princ Charles k herečce podle všeho přistoupil a první, co se jí zeptal bylo, zda hrála ve filmu Enigma.

Jak uvedl britský list Evening Standard, herečka byla jeho dotazem chvíli vyvedená z míry, pak mu ale odpověděla, že si ji zřejmě s někým plete.

"Ne. Hrála jsem v Moulin Rouge," odpověděla na dotaz britského prince držitelka Oscara za film Hodiny, oblečená do oslňujících bílo-bronzových šatů z módního domu Chanel, s volnou sukní a sladěnou blůzkou s vysokým límcem.

"Bylo to zvláštní setkání. Charles pak Nicole ještě řekl, že se od svého posledního filmu hodně změnila. Nikdo doposud netuší, jak to vlastně myslel. Nicole se zmohla jen na odpověď, že se nějaké věci přece jen změnily, ale nic důležitého," dodal nejmenovaný host.

Nicole Kidmanová se synem Connorem a dcerou Isabellou, které si herečka adoptovala s bývalým manželem Tomem Cruisem.

Nicole Kidmanová

Jude Law a Nicole Kidmanová na premiéře filmu "Cold Mountain" v Londýně.

Jude Law a Nicole Kidmanová na premiéře filmu "Cold Mountain" v Londýně, 14. prosince 2003.


Britská královská rodina