Předseda Unie svobody má syna

  • 5
Radostné okamžiky prožíval čerstvě zvolený předseda Unie svobody a místopředseda vlády Petr Mareš, který osobně asistoval u narození syna Štěpána. Chlapec vážil 3,72 kilogramu a měřil 52 centimetrů. "Pan předseda byl u porodu a je strašně nadšený. Nebyl vůbec narvózní. Napětí ale prožíval po celý průběh víkendového sjezdu Unie. Byl v nepřetržitém telefonickém kontaktu s manželkou a tak věděl, že se už blíží hodina H," prozradil Marešův asistent Patrik Nacher.
"Štěpán se narodil v pondělí ráno. Takže jsme žertovali, že si počkal, až bude tatínek zvolen předsedou a teprve pak přišel na svět," dodal Nacher.

Se svými spolustraníky teď Patrik Nacher tajně připravuje rozsáhlou oslavu pro svého šéfa. Oslavovat se budou hned tři věci najednou.

"Předseda se nedávno dožil padesáti let a zatím jsme to vůbec neoslavili. Petr Mareš si totiž na podobné akce moc nepotrpí a tak to musíme zorganizovat sami. Budeme slavit jeho narozeniny, zvolení předsedou a narození syna najednou. Myslím, že se jen málokdy sejde tolik věcí najednou. Už proto tu oslavu připravíme," usmál se Patrik Nacher.