Takhle vypadá Lady Gaga téměř bez make-upu, v civilu.

Takhle vypadá Lady Gaga téměř bez make-upu, v civilu. | foto: Profimedia.cz

Pořád jsem stejná, říká Lady Gaga bez make-upu

  • 41
Zpěvačka Lady Gaga, známá zálibou v extravagantních kostýmech a převlecích, ukázala svoji pravou tvář. Při focení pro magazín Harper's Bazaar se objevila nenalíčená. "S make-upem nebo bez něj, uvnitř jsem pořád stejná," prohlásila zpěvačka, která nemá problém ani s nahotou.

Pětadvacetiletá Lady Gaga se na veřejnosti téměř nikdy neobjeví bez výrazného líčení a prapodivných kostýmů. Poslední dobou se však stylizovala do role dámy a nebo svého mužského alter ega. Zpěvačka ale tvrdí, že je to všechno jen součást jejího umění a při focení pro magazín Harper's Bazaar se předvedla bez líčení.

Lady Gaga

Lady Gaga coby její alter ego Jo Calderone

Lady Gaga pózuje v Japonsku se svým náramkem

"Opravdu to neberu jako 'přirozené'," vysvětlila v rozhovoru. "Myslím, že to krásné na mém vztahu s publikem je, že ode mě očekávají něco nečekaného."

Lady Gaga také přiznala, že i když má ráda své kostýmy, nejšťastnější je prý, když nemá nic na sobě. "Už když jsem byla dítě, běhala jsem nahá, chůva ze mě šílela," prozradila.

Lady Gaga bez make-upu

Svoji figuru udržuje v kondici díky tanečním zkouškám a cvičení. "Dělám bikram jógu, běhám a jím opravdu zdravě. Víte, moje práce mě živí. Udržuji se ve formě tvrdou dřinou," dodala.