Bolek Polívka - Bolek Polívka. "Harabiš mě nezvolil, nemá mě právo rušit." | foto: Nguyen Phuong Thao, MF DNES

Polívka má šesté dítě! Je to dcera

  • 1
Herec Bolek Polívka se stal v noci z úterý na středu pošesté otcem. Jeho partnerka Marcela Černá mu po dvou synech do třetice porodila dceru.

Rodina dlouho mluvila o tom, že by si k dnes tříletému Honzíkovi přála Marušku. Vyšlo to až napodruhé, napoprvé totiž dostal Jan brášku Františka, kterému je rok. Z Marie je nakonec Mariana, kterou prý doma budou stejně oslovovat Mařenko. Po narození měřila 50 centimetrů a vážila 3,48 kilogramů.

"Byl jsem u porodu. Šel jsem na kafe a naráz mě volali. Všechno šlo strašně rychle,“ popsal herec situaci v porodnici. Maminka i dítě jsou podle jeho slov v pořádku. A otec? Ten sice může tvrdit, že vyrovnal skóre a má vedle tří dcer i tři syny, ale už dávno nemůže dávat k dobru svoji oblíbenou hlášku, že svým dětem dopřál ten luxus, že má každé vlastní matku. Platilo to totiž jen do chvíle, než potkal Marcelu Černou.

Známý herec má vedle tří nezletilých dětí dospělé dcery Kamilu a Annu a syna Vladimíra. Anna, kterou má Polívka s Evelínou Steimarovou, je po rodičích herečkou. Matkou osmnáctiletého Vladimíra je francouzská herečka Chantal Poullain.  Na všechny své děti je náležitě hrdý a už se těší, až se potkají na křtinách. "Je to přece krásné, na křtiny se všichni sjedeme," plánuje Polívka.