Hospody, kolo a památky. Orlando Bloom si v Česku užívá se psem i snoubenkou

  • 30
Orlando Bloom (43) natáčí v české metropoli seriál Carnival Row. Kromě herectví se tu nejčastěji věnuje svému psovi, procházkám v ulicích, návštěvám restaurací a sportu. Během Bloomova pobytu ho v Praze navštívila i jeho snoubenka, zpěvačka Katy Perry, syn Flynn a otec Colin.

I letos natáčí hollywoodský herec Orlando Bloom v české metropoli fantasy hororový seriál Carnival Row pojednávající o čtvrti, ve které se ztrácí lidé. Kromě Blooma v něm exceluje anglická supermodelka Cara Delevingneová

Orlando Bloom a Cara Delevingne v seriálu Carnival Row (2020)

Přípravy na natáčení seriálu začaly v květnu 2017, celkem trvaly pět měsíců. Ze šedesáti procent se pracuje v ateliérech, kulisy fiktivního viktoriánského města vyrostly na pozemku barrandovských studií. 

My many moody look’s as #rycroftphilostrate in @carnivalrow on @amazonprimevideo

11. září 2019 v 17:15, příspěvek archivován: 19. února 2020 v 15:45

Natáčelo se i na zámcích Sychrov, Frýdlant, Kačina a na vlakovém nádraží v Liberci.

When you #love your job but you’re ready for Christmas baby!!! last shot of 2019 on @carnivalrow @amazon @legendary let’s go

18. prosince 2019 v 21:03, příspěvek archivován: 19. února 2020 v 15:42

Fotografové herce během jeho pobytu v Praze mnohokrát zastihli v ulicích či hospodách. Orlando Bloom s sebou téměř všude vodí svého psa, fenku Mighty. Tu si také pravidelně venčí. V Česku má fenka Mighty veškerý komfort. Když se jí Bloom nemůže věnovat, má asistentky, které se o ni zodpovědně starají. Na place má pes i vlastní karavan.

jet lag got us #bts #carnivalrow #setlife

28. listopadu 2018 v 20:29, příspěvek archivován: 19. února 2020 v 15:48

Psa bere herec i do kina. Na snímku je Bloom při odchodu z kina na pražském Smíchově. 

Orlando Bloom (Smíchov, Praha, 1. března 2018)

Koncem ledna se Orlando Bloom vydal na hokejový souboj Kladna s Třincem. „To víš, Kladno táhne. Už se to dozvěděli i v Hollywoodu,“ zareagoval tehdy Jaromír Jágr na přítomnost slavného hollywoodského herce na tribuně. Bloom dostal od Kladeňáků i vlastní dres s Rytířem na prsou a číslem 13. V minulosti byl herec viděn také na fotbalovém utkání v Edenu, kde sledoval prohru Slavie s Villarrealem v Evropské lize.

27. ledna 2020

Do hercova pronajatého bytu na pražské Malé Straně za ním několikrát přiletěla i jeho neméně slavná snoubenka Katy Perry. Naposledy letos počátkem února. Po Praze jezdí pár obvykle v černé dodávce, obě hvězdy si tentokrát nenechaly ujít společný oběd v italské restauraci v centru Prahy.

Okay you guys! Today I met Orlando! i feel so blessed and so happy! He was so nice, but he didn’t have time to take a pic with me, so we just talked for like 2 secondsbut i’m so happy for this! He’s so cuuute! He was about to go running and Katy was probably at home, so I decided to let it be, cause he said he’s sorry that he doesn’t have time so i didn’t wanna be annoying so i went homeso maybe next time hopefully he’ll have time and maybe i’ll see also katy!
Biggest thanks goes to @katyperrycz ❤️
.
.
.
.
followers: [408✨]
tags:[ @katyperry @orlandobloom @katyperrycollections @kpfragrances @missnuggetperry #katyperry #harleysinhawaii #aesthetic #nichememes #l4l #f4f #hothothot #cz #orlandobloom #korlando #kabloom #katycat #katycats #kalipa #manthony783 #katyperryprague #orlandobloomprague ]

8. února 2020 v 17:40, příspěvek archivován: 19. února 2020 v 15:39

Orlando Bloom navštěvuje v Praze kromě hospůdek, zoologické zahrady a různých uměleckých galerií také fitness centra. Mnohokrát byl viděn v posilovně Xplore Fitness Na Příkopě v srdci Prahy. Před třemi lety nahrál na Instagram video, na kterém trénuje v tělocvičně světového šampiona ve shybechJana Kareše, se kterým si dali pořádně do těla.

Herec odlétá z naší země jen příležitostně. Na čas si do Prahy přivezl dokonce svého syna Flynna. Toho má se svou bývalou ženou, australskou modelkou Mirandou Kerrovou. Pár se rozvedl v roce 2013.

#love all smiles saturday ❤️

14. dubna 2018 v 18:36, příspěvek archivován: 19. února 2020 v 15:50

S hercem strávil nějaký čas v Česku také jeho otec Colin. Navštívili společně Národní galerii v Praze. 

pretty in pink-he’s one of the good ones my dad-a gentleman-grateful for the example #goodmenstillexist #legend

22. října 2017 v 19:49, příspěvek archivován: 19. února 2020 v 15:57

Když herec zrovna nenatáčí, velmi rád vyráží sám či s přáteli za sportem do přírody. Byl se podívat například v Prachovských skalách poblíž Jičína či v Adršpašských skálách.

I don’t ride to add days to my life I ride to add life to my days...back on my @festka

28. září 2019 v 20:08, příspěvek archivován: 19. února 2020 v 15:44

Herce je v hlavním městě možno často vidět ve sportovním. I v chladném počasí se rád prohání Prahou na kole v kraťasech. Kolemjdoucí přitom většinou ani nenapadne, že kolem nich právě projíždí filmový Legolas z Pána prstenů. 

#mansbestfriend

3. listopadu 2017 v 11:25, příspěvek archivován: 19. února 2020 v 15:56

Bloom miluje také osamělé projížďky v českých lesích. Na počasí přitom nehledí. 

Do Prahy za hercem přiletěl letos v únoru také tatér z Maďarska. Balazs Bercsenyi měl Bloomovi vytetovat ve formě Morseovy abecedy jméno jeho syna Flynna. Zapomněl však tečku, a tak se z Flynna stal Frynn. Herec se zpackaným a později i napraveným tetováním pochlubil na sociálních sítích.

••-••-••-•---•-• finally dot it right! How do you make a mistake like that? #pinterestfail (read the small print) fortunately I know how to spell Sidi. Forever my boy ❤️

19. února 2020 v 17:59, příspěvek archivován: 20. února 2020 v 11:19