Celebrity přejí čtenářům iDNES.cz lásku, ale i hodně mejdanů a veselí

  • 5
K novoročním přáním pro čtenáře iDNES.cz se připojily i známé tváře ze showbyznysu. Přejí hlavně hodně zdraví a štěstí, kterých není nikdy dost.

I když to pro někoho zní jako klišé, herec Pavel Trávníček, zpěvačka Helena Vondráčková či herečka Sabina Laurinová jsou přesvědčeni, že právě zdraví a štěstí jsou to nejdůležitější. „Končí rok 2018 a přichází rok 2019. Osobně přeji divákům i čtenářům iDNES.cz hodně štěstí zdraví a až se všem moc daří,“ řekl Trávníček.

Lásku a klid by popřáli herečky Jitka Asterová a Lucie Zedníčková i režisér Zdeněk Troška. „Mír na světě i v duši a ať se vám vydaří vše, co si přejete,“ dodala zpěvačka Tereza Kerndlová. Naopak místo klidu hodně mejdanů, smíchu i veselí přejí zpěvák Sagvan Tofi a hudebník Michal David

„Já bych popřál do nového roku všechno nejlepší, ale ono není jasný, jestli nás něco dobrého v tom roce čeká. Ale na druhou stranu má pravdu jedno staré židovské přísloví - Je velkou zásluhou být stále veselý. Zkuste na to pamatovat i v těch nejtěžších okamžicích,“ prohlásil herec Petr Vacek.

,