Nikol Leitgeb na charitativním bizárku 3v1 na podporu nadace Veroniky Kašákové...

Nikol Leitgeb na charitativním bizárku 3v1 na podporu nadace Veroniky Kašákové v Trojském pivovaru (Praha, 3. října 2023) | foto: Profimedia.cz

Influencerka Nikol Leitgeb skončila v nemocnici, musela zrušit plány

  • 56
Influencerka Nikol Leitgeb (37) skončila čtyři dny před Vánocemi v nemocnici. Fanouškům na sociálních sítích ukázala fotku, jak leží na nemocničním lůžku a také se omluvila. Později na sítích napsala, že už je doma.

„Když člověk nadává, že nic nestíhá, musí zákonitě přijít něco, aby zastavil úplně. Omlouvám se všem, kterým jsem něco slíbila. Nebude to,“ napsala Nikol Leitgeb k příspěvku v příbězích na Instagramu.

Influencerka na dotaz redakce iDNES.cz zatím nereagovala. Později na Instagramu v příbězích zveřejnila fotku se svým psem. „Jste hodní. Tolik zpráv. Děkuju. Už jsem doma. Péči přebírá pan Meruňka. Opatrujte se,“ uvedla.

Nikol Leitgeb a Petr Leitgeb na udílení Czech Social Awards (Praha, 16. listopadu 2023)

Bývalou herečku, známou pod dívčím příjmením Štíbrová například ze seriálu Pojišťovna štěstí, moderátorku z rádia, členku komediálního uskupení 3v1, kde vystupuje spolu se zpěvačkou Martinou Pártlovou a herečkou Veronikou Arichtevou, na Instagramu sleduje přes 668 tisíc lidí.

Právě sílu sociálních sítích Nikol Leitgeb už několikrát využila na pomoc nadačním sbírkám. Za tyto aktivity dostala stříbrnou medaili od předsedy Senátu Miloše Vystrčila. Nedávno založila vlastní nadační fond Radovan.

Nikol Leitgeb má z předchozího vztahu syna Mathiase (6). S manželem Petrem Leitgebem má syna Tobiase (2).

7. července 2023