Nevěrnice zaplatila implantát milenci

- Patnáct tisíc dolarů stál třiačtyřicetiletou vdanou ženu, Jeane Lewisovou z New Yorku, implantát na posílení sexuální výkonnosti, který na svoji pojistku nechala voperovat do penisu svého milence. Jednoho dne však nevěrnice neuhlídala došlou poštu a manžel našel ve schránce účty z urologie a nestačil se divit.

A protože Lewisová vydávala milence před příslušnými lékařskými komisemi za svého manžela a tím pádem operaci hradila pojišťovna, hrozí ženě až sedm let vězení.

Porota okrskového soudu ji v pondělí uznala vinnou z podvodu a falšování veřejné listiny bez ohledu na skutečnost, že ten den bylo právě 1. máje - svátek lásky a zamilovaných.
Jako spoluviník byl obžalován i její 44letý milenec André Dovilas, který však před soudem včas utekl na Haiti i s implantovaným důkazem.
Když manžel pochopil, o co jde, rozzuřil se a zburcoval nejen policii, ale i manželčiny odbory. Přes ně se totiž zdravotní pojištění ženy uskutečňovalo a velkoryse se snažilo "zachránit manželské soužití" umělým posílením potence.
O výši trestu pro usvědčenou Jeane Lewisovou rozhodne soud v dalším stání 15. června.