Petra Němcová a James Blunt | foto: Profimedia.cz

Němcová na Grammy okouzlila dekoltem, Knowlesová zadečkem

  • 41
Řada světových celebrit si nenechala ujít udílení hudebních cen Grammy. K nejkrásnějším hvězdám večera patřila česká modelka Petra Němcová a zpěvačka Beyoncé Knowlesová.

Většina z celebrit zvolila střízlivé oblečení i tóny barev, a tak nebýt nákladných doplňků v podobě například diamantových náušnic, byla by přehlídka na červeném koberci docela nuda.

Do konfekce s kovovým leskem se oděla například zpěvačka Carrie Underwoodová. Podobný vkus měla i topmodelka Petra Němcová, která doprovázela svého přítele, britského zpěváka Jamese Blunta.

Petra zvolila krátké stříbrné šaty s hlubokým dekoltem, jenž dával vyniknout jejímu výstavnímu poprsí. Petra si je svých předností samozřejmě vědoma a tak i tentokrát jako správná modelka všem fotografům ochotěn a se zářivým úsměvem zapózovala.

Bez výstřelků se obešly zpěvačky Christina Aguilera v korzetových šatech od Ungara a také Shakira, po jejíchž křivkách lehce splýval jemný rudý šifon od Caroliny Herrerové.

Největším překvapením byla zpěvačka Beyoncé Knowlesová, která si na ceremoniál vyrazila v modelu v barvě šampaňského od Georgia Armaniho. V něm ovšem nevydržela dlouho a během večera stihla vystřídat hned několik rób.

Píseň Listen zpívala na pódiu v luxusních poloprůhledných šatech, ale cenu Grammy si přebírala v šedostříbrné róbě od libanonského návrháře Elie Saaba. Na party po udílení cen dorazila v sexy černých šatech, ve kterých dokonale vyniklo její pozadí.