OBRAZEM: Nejkrásnější přirozená kráska je vévodkyně z Cambridge

  • 63
Manželka prince Williama Catherine je podle Britů nejkrásnější ženou s přirozenou krásou. Za ní skončily herečky Keira Knightley, nebo Kate Winsletová. Do top 10 se dostala také sestra vévodkyně Pippa Middletonová.

Catherine je proslulá svým přirozeným vzhledem. Používá minimum make-upu a nejvýraznější na ní jsou černé linky kolem očí. Přirozenost uplatňuje také při účesech a nejčastěji nosí rozpuštěné vlasy. V anketě o nejkrásnější přirozenou Britku, kterou uspořádala kosmetická firma St. Ives, získala 36 procent hlasů.

Nejkrásnější přirozené Britky podle St. Ives

1. Vévodkyně Catherine
2. Holly Willoughby
3. Keira Knightley
4. Kelly Brooková
5. Jessica Ennisová
6. Emma Watsonová
7. Myleene Klassová
8. Kate Winsletová
9. Cheryl Cole
10. Pippa Middletonová

Na druhém místě skončila televizní moderátorka Holly Willoughby, za ní herečka Keira Knightley, čtvrtá je modelka Kelly Brooková, pak atletka a zlatá olympionička z Londýna Jessica Ennisová.

Herečka Emma Watsonová, která bývá označovaná za nejstylovější celebritu, skončila na šestém místě. Sedmá příčka patří moderátorce Myleene Klassové a osmé místo herečce Kate Winsletové. Devátou nejpřirozenější kráskou je zpěvačka Cheryl Cole a žebříček uzavírá sestra vévodkyně z Cambridge Pippa Middletonová.


Britská královská rodina