Pohřeb zavražděných příbuzných herečky Jennifer Hudsonové

Pohřeb zavražděných příbuzných herečky Jennifer Hudsonové | foto: Reuters

Na pohřbu příbuzných herečky Hudsonové se sešly stovky lidí

  • 5
Stovky truchlících se v pondělí sešly na hřbitově v Chicagu k soukromému pohřebnímu obřadu zavražděných příbuzných herečky a zpěvačky Jennifer Hudsonové. Matka, bratr a sedmiletý synovec Hudsonové byli na konci října zastřeleni.

Matka Hudsonové, sedmapadesátiletá Darnell Donersonová, a devětadvacetiletý bratr Jason Hudson byli nalezeni se střelnými ranami ve svém domě v Chicagu 24. října. Tělo sedmiletého synovce Juliana Kinga bylo o tři dny později objeveno v automobilu ve městě.

Herečka Jennifer Hudsonová přišla kvůli tragédii o matku, bratra a synovce
Pohřeb příbuzných herečky Hudsonové

Julian King, synovec Jennifer Hudsonové byl zavražděn v pondělí (27.10.2008)Ještě předtím nabídli Hudsonová a její rodina za Julianův bezpečný návrat odměnu 100 tisíc dolarů, tedy téměř dva miliony korun. V souvislosti s tragickým případem dosud nebyl nikdo zatčen. - čtěte Masakr v rodině herečky Hudsonové: zavražděn byl i její synovec

Jennifer Hudsonová
Jennifer Hudsonová

Hvězda muzikálu Dreamgirls se zastavila před rakvemi příbuzných a políbila matku na rozloučenou. Mezi hosty smuteční akce byla podle BBC i herečka Sarah Jessica Parkerová a moderátorka televizních show Oprah Winfreyová.

Sedmadvacetiletá Hudsonová se proslavila v pěvecké soutěži American Idol v roce 2005 a Oscara získala v roce 2006 za svůj výkon ve vedlejší roli ve filmovém hitu Dreamgirls. Herečka v poslední době vystupovala v seriálu Sex ve městě a její píseň Spotlight vede hitparádu Rhytm&Blues časopisu Billboard.

,