Zdeněk Podhůrský a vizážista Saša Isar

Zdeněk Podhůrský a vizážista Saša Isar | foto: Jiří Herman ml.

Na křtu kalendáře Roberta Vana se líbali kluci s klukama

  • 16
Fotograf Robert Vano určitě netušil, že slavnostní křest jeho kalendáře pro rok 2008 nazvaný Mystic Lady in Prague bude nakonec opravdu mystický. Mohly za to vypadlé pojistky.

Robert Vano si na křest kalendáře, který fotil v mystických koutech staré Prahy, pozval všechny své přátele, kmotra Osmany Laffitu i moderátorku Romanu Jákl-Vítovou. Chtěl se jim pochlubit černobílými fotkami, které měl po dlouhé době možnost fotit, navíc s půvabnou modelkou Zuzanou Prypoňovou.

Hosté i hlavní aktéři ale v jednu chvíli viděli úplně černě - v pražské restauraci Mlýnec totiž vypadly pojistky, a tak se všichni na deset minut ocitli ve tmě. A některé to vyprovokovalo k divokým věcem - kluci se tady líbali s klukama. Přistižen při činu byl například Zdeněk Podhůrský a vizážista Saša Isar.

Zpěvačka Světlana Nálepková už naštěstí zpívala své šansony za plného osvětlení, a tak ji mohl pozorně sledovat její přítel David. Kalendář, který navozuje atmosféru Prahy 40. let a vznikl na objednání firmy Alcan, pokřtil známý návrhář Osmany Laffita. V nových šatech a na vysokých podpatcích odmoderovala večer těhotná rosnička Romana Jákl-Vítová.