Móda z Plesu jako Brno: Sexy Gregor Brzobohatá i odvážná Mesarošová

  • 32
I tento rok měly celebrity možnost předvést své modely na Plese jako Brno. Ten se konal v sobotu 26. ledna v brněnské Faith Gallery. Módní policista Jakub Eliáš okomentoval výběr šatů některých dam i párů pro slavnostní večer, který se letos nesl ve znamení loňského výročí sta let od vzniku Československa.

Případ první: ANETA VIGNEROVÁ

40 %
Modelka a miss Aneta Vignerová (Ples jako Brno, 26. 1. 2019, Faith Gallery /...

Tváře značky Berhardt Fashion musely brand samozřejmě vzorně reprezentovat a tak jsou od hlavy až k patě v jejím oblečení. Miroslav Dubovický má velice slušivý a perfektně padnoucí smoking doladěný o černý kapesníček a manžety stejné barvy. Anetě Vignerové sice pánský styl neskutečně sluší a každý ví, že modelka umí být sexy a reprezentující snad ve všem, co si na sebe obleče, ale dresscode na ples by měl být u žen striktně zachováván a dodržován. I když Aneta vypadá naprosto božsky a šperky z Diamond clubu na ní září jako hvězdy, dresscode bohužel nesplnila. O make-up a vizáž se postaral Pavel Kortan, který je mistrem svého oboru. V tomto ohledu není co vytknout. 

Případ druhý: LUCIE BORHYOVÁ

40 %
Lucie Borhyová (Ples jako Brno, 26. 1. 2019, Faith Gallery / Brno)

Lucie Borhyová chtěla být zřejmě originální a tak vsadila na look dlouhá sukně plus top. To se ale bohužel moc nepovedlo. Průsvitný top, pod kterým prosvítá podprsenka, vypadá lascivně a v kombinaci s náušnicemi se stejným designem a korálky na ruce už je to prostě moc. Sukně je naopak nádherná, i když je pomačkaná, a tak je tohoto looku opravdu škoda. Make-up a vlasy má moderátorka vždy dokonalé a tak je tomu i tentokrát.

Případ třetí: TAŤÁNA G. BRZOBOHATÁ

100 %
Miss World 2006 Taťána Gregor Brzobohatá s doprovodem (Ples jako Brno, 26. 1....

Nejoriginálnější róbu večera z dílny Liběny Rochové vynesla Taťána Gregor Brzobohatá jako královna. Sexy, originální, nápadité a šik. Jako černá mamba se bývalá královna krásy protancovala večerem ozdobená šperky od Tiffany & Co. Naprostá pastva pro oči. Její partner se nenechal zahanbit a vypadá stejně dobře jako Taťána. Dresscode splnil i on na jedničku.

Případ čtvrtý: MONIKA LEOVÁ

100 %
Moderátorka Monika Leová s manželem (Ples jako Brno, 26. 1. 2019, Faith Gallery...

Monika Leová spolupracuje s Fashion Church, a tak i na Ples jako Brno zvolila model této značky. Tmavě modré uplé šaty s volány jsou jako dělané na moderátorčinu krásnou postavu. Doplňky v barvě stříbra jsou perfektní tím, jak jsou výrazné. Jelikož Monika zvolila jednodušší šaty, tak si to mohla dovolit. Sexy spadlá ramena šatů jsou perfektním detailem k uspokojení pánského oka. Pomohl i sexy účes a make-up. Manžel vypadá naprosto předpisově. Do posledního detailu perfektní. 

Případ pátý: OSMANY LAFFITA S PARTNEREM

95 %
Módní návrhář Osmany Laffita s partnerem Guyem Pascalem Gheysensem (Ples jako...

Osmany Laffita vypadá naprosto předpisově a stylově. Fashion prvek na motýlku je perfektní stejně jako smoking, který je jak na míru šitý. Návrhářův partner by potřeboval zkrátit kalhoty. To je však jediné, co lze v tomto případě vytnout. Naprosto stylový pár bez chyb.

27. ledna 2019

Případ šestý: LIBĚNA ROCHOVÁ

50 %
Módní návrhářka Liběna Rochová

Módní návrhářka sáhla po poněkud „jiném“ modelu, než bych čekal. Tento styl se mi bohužel na Liběně Rochové nelíbí ani trochu. Viděl jsem plno jejích modelů i na ní samotné, tento se bohužel řadí do té horší poloviny. Spodní část šatů mi připadá jak od nešikovné krejčové. Stejně tak volány na rukávech. Líbí se mi naopak detail u krku a průsvitný materiál v dekoltu. Tento outfit se vizuálně dost bije. Krásná je naopak energie, která z Liběny vyzařuje, stejně tak pěkný je make-up.

Případ sedmý: GABRIELA LAŠKOVÁ

100 %
Gabriela Kratochvílová Lašková s manželem Filipem (Ples jako Brno, 26. 1. 2019,...

Nádhera! Tato róba moderátorky a bývalé královny krásy Gabriely Laškové z dílny Beáty Rajské je naprostá pecka. Vyšívaný vršek s rozšířenými rukávy a rozparkem, který navazuje na dlouhou skládanou sukni, patřil bezpochyby mezi nejkrásnější šaty večera. Krásný úsměv a ještě krásnější make-up je jen korunkou tohoto perfektního looku. Také partner splnil pánský dresscode do detailu. Vyštíhlené kalhoty a sako působí moderně a stylově.

Případ osmý: DOMINIKA MESAROŠOVÁ

40 %
Dominika Mesarošová s partnerem (Ples jako Brno, 26. 1. 2019, Faith Gallery /...

Dominika Mesarošová zvolila celkem odvážné šaty značky Grey Fashion Concept Store s přihlédnutím k faktu, že je jen krátce po porodu, ale i tak jí sluší. Celkem jednoduché šaty s detailem ve výstřihu a vysokým rozparkem bych volil nejspíše sice na jiný typ postavy, pokud se v něm však Dominika cítí pohodlně, tak je vše v naprostém pořádku. Vytkl bych ovšem naprosto nehodící se psaníčko a vlasy, se kterými Dominika zřejmě nic nedělala. 

Partner si nejspíše myslel, že se jde na vesnický bál a podle toho si vybral také outfit. Pásek s přezkou s nápisem, nehodící se červený motýlek a monstrozní hodinky. Obyčejné černé boty s hranatou špičkou jsou hřebíčkem do rakve tohoto modelu. A absence smokingu na plese? To je poslední kapka.

Případ devátý: JANA DOLEŽELOVÁ

20 %
Bývalá Miss České republiky Jana Doleželová a David Trunda (Ples jako Brno, 26....

Bývalá MIss a lékarnice Jana Doleželová nemá moc štěstí ve výběru šatů a občas bývá až kýčovitá. Což se bohužel stalo i v tomto případě. I když šaty od Petry Pilarové jsou v podstatě hezké a sexy, v kombinaci s náhrdelníkem, který je opravdu tristní, a chlupatou věcí s mašlí kolem krku celý look absolutně zabíjí. Partner Jany je na tom o něco lépe, a tak alespoň on táhne tento pár. Bohužel má špatně uvázaného motýlka a lakovky s hranatou špičkou, které bych na plesy zakázal.

Případ desátý: KATEŘINA MÁTLOVÁ

100 %
Kateřina Mátlová (Ples jako Brno, 26. 1. 2019, Faith Gallery / Brno)

Stylista Sam Dolce se předvedl v nejlepším světle a oblékl Kateřinu Mátlovou do nádherných blyštivých šatů z Ateliér Flannel. Zpěvačka zářila jako světová hvězda. Šperky značky Richard Collection dotáhly celý look k dokonalosti. Účes jde krásně k outiftu a tak není co vytknout. S gentlemanem po boku tvořila Kateřina krásný a stylový pár. Partner oblékl smoking s lesklými detaily a originální smokingovou košili s bílými knoflíčky.

ANKETA: Kdo vypadal na Plese jako Brno nejlépe?

celkem hlasů: 3880
Hlasování skončiloČtenáři hlasovali do 0:00 čtvrtek 28. února 2019. Anketa je uzavřena.