Diskuze

Milan: Trošku se mi stýská po Evičce

Devětadvacetiletý Milan Pešek v neděli opustil dům Velkého Bratra bez emocí. "Fakt jsem byl dost unavený a chtěl jsem ven. A jestli se mi stýská? Nestýská, snad trošku po Evičce...," prozradil Milan v on-line rozhovoru se čtenáři iDNES.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

baripet

29. 11. 2005 18:54
Eva je stejná zmije jako Michal z VyVolených
Eva i Michal si jsou velice podobní- oba jsou falešní jako pětník, vypočítavý, vychytralý a taktičtí hráči, kteří vědí, jak na lidi.
0 0
možnosti

aquaterra

29. 11. 2005 19:44
janule19, opakuješ se.
Navíc, kdo ví, jestli ve skutečnosti nejsi zakuklený zhrzený Milan.
0 0
možnosti

bartleby

29. 11. 2005 13:59
EVA
vzdyt Eva je fakt hloupa. ne ze hodne veci nechape..ale uz jak mluvi a prehnane gestikuluje.. myslel sem,ze to dela jako ironicky a ze srandy..ale ne,ona je tak blba..nezni to jako dulezitost nebo povysenost..takhle damy a panove zni hloupost..ona ma svuj svet...
0 0
možnosti

scaty

29. 11. 2005 14:16
Re: EVA
jižíš, proč tam není fakt někdo chytrej, slušnej normální, komu by mohl člověk fandit, s Evou máš pravdu, někdy mi připomíná učitelku v MŠ
0 0
možnosti

Chade

29. 11. 2005 13:28
Milan
Hodně dobrej rozhovor. Milan dokáže i přiznat chybu či špatnou vlastnost, v celé hře, to byl vždycky Milan, který většinou vše uhodl a vydedukoval - má svoji přirozenou bystrost a inteligenci. K Evě se možná choval drsně, ale bohužel je fakt, že ona je opravdu tak vypatlaná, že nepochopila i ty nejjednoduší věci. Eva je hloupá, byť studuje vysokou, chybí jí nadhled a jakási logická inteligence. Dokázala to několikrát tím, když jí bylo něco vysvětleno a ona se tupě ptala znovu, a znovu (jak nemohla pochopit proč ji Milan zařadil mezi neoblíbené, když chvíli před ním to byla ona, kdo ho zařadil na konec) z takových lidí se dá fakt zbláznit, hoši měli pravdu a občas si za to jejich chování mohla sama - ne tedy vždy.
0 0
možnosti

Fluffin

29. 11. 2005 11:59
Nejhloupější rozhovor
pročetla jsem si dosud asi 80% online rozhovorů se všemi "odpadlíky" ať již z Vyvolených nebo BigBrothera a tohle je fakt nehloupější člověk (spolu s tím Davidem, co tam byl chvíli, ten "fotbalista". Ve vile mi  Milan přišel hnusný, ale ne tak hloupý. Vím, že dostává ošklivý otázky, ale na ty odpověděla inteligentněji ia s humorem i ta Sylva. Většina odpovědí vůbec nedává smysl.
0 0
možnosti