Milan Peroutka. O soukromí nikdy moc nemluvil, o to větší šok to byl, když začátkem prázdnin oznámil, že má kluka a že si ho rovnou vzal. Dost netradiční coming out. Netradičně otevřený je i rozhovor, v němž muzikant a herec popisuje peripetie svých vztahů, šťastné i nešťastné lásky. | foto: Michal Sváček, MAFRA

Před coming outem mi připadalo, že všichni kluci jsou teplí, říká Milan Peroutka

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
O soukromí nikdy moc nemluvil, o to větší šok to byl, když začátkem prázdnin oznámil, že má kluka a že si ho rovnou vzal. Dost netradiční coming out. Netradičně otevřený je i rozhovor, v němž muzikant a herec Milan Peroutka popisuje peripetie svých vztahů, šťastné i nešťastné lásky.

Vím, že jste měl spoustu kladných ohlasů, ale nebylo by lepší, kdyby nejčastější reakce na váš coming out byla: No a co? Proč nám to říkáš?
Byl jsem hodně zvědavý a zdá se, že jsem vychytal celkem dobrou dobu, cítím hlavně podporu, dokonce hlasitou. Přemýšlím, jestli mi někdo řekl „no a co“. Vlastně asi jo, kluci z kapely takhle reagovali.

Mně se totiž zdálo, že každý kluk je aspoň trochu na kluky, ale ptal jsem se, kde je ta hranice? A kam já spadám? Připadalo mi, že všichni jsou teplí!

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se