Catherine Zeta-Jonesová a Michael Douglas (Londýn, 8. července 2015)

Catherine Zeta-Jonesová a Michael Douglas (Londýn, 8. července 2015) | foto: Reuters

Fungující manželství neberu jako samozřejmost, přiznal Douglas

  • 9
Michael Douglas (74) oslavil se svou manželkou Catherine Zeta-Jonesovou (49) osmnáct let manželství. Herec přiznal, že fungující vztah rozhodně nebere jako samozřejmost.

„Jsem už dost starý na to, abych si dokázal vážit fungujícího vztahu a nebral ho jako samozřejmost. Každý den jsem vděčný za naše manželství, úžasné děti i můj dobrý zdravotní stav,“ řekl herec v aktuálním rozhovoru pro časopis PEOPLE.

Velkým vzorem je pro Douglase jeho otec Kirk. Ten oslaví v prosinci již 102. narozeniny. V lednu byl se snachou Catherine Zeta-Jonesovou za hvězdu na Zlatých glóbech. Počátkem listopadu pak doprovodil syna Michaela na slavností odhalování hvězdy na hollywoodském chodníku slávy.

„Táta byl vždycky velice houževnatý a plný energie. Naučil jsem se od něj, že je velmi důležité zůstat ve formě, starat se o sebe a snažit se dát do všeho co děláte maximum,“ říká Douglas o svém otci.

Douglasova manželka Catherine Zeta-Jonesová sdílela před několika dny na Instagramu foto oslavující osmnáct společných let s jejím manželem. Vzali se v roce 2000 a mají spolu dvě děti, syna Dylana (18) a dceru Carys (15). Douglas má také syna Camerona (39) a je dědečkem devítiměsíční vnučky jménem Lua Izzy.

18.listopadu 2018 v 03:51, příspěvek archivován: 20.listopadu 2018 v 12:08

Manželství Zeta-Jonesové a Douglase prošlo několika těžkými zkouškami. Herečka trpí bipolární poruchou, Douglase zase před lety zachvátil zhoubný nádor v krku. Oba své zdravotní problémy přežili, jejich manželství však utrpělo. Před pěti roky se Douglas a Zeta-Jonesová po třinácti letech manželství na čas rozešli.

18. října 2016