Melanie Griffithová a Antonio Banderas.

Melanie Griffithová a Antonio Banderas. | foto: Reuters

Griffithová prý byla nejšťastnější v den, kdy požádala o rozvod

  • 12
Herec Antonio Banderas (55) během posledních několika týdnů v řadě rozhovorů zdůraznil, jak byl pro něj rozvod s Melanií Griffithovou (58) přínosný. Prý ho posunul v osobním životě a učinil z něj lepšího člověka. A k rozvodu se vyjádřila i sama Melanie.

Osmapadesátiletá hollywoodská herečka teď raději rychle svět ujistila, že ona to vnímá stejně. Po rozvodu nabyla opět svobody, které si teď na světě cení ze všeho nejvíc. A má se lépe, než když byla v manželství se známým Španělem.

Melanie podala žádost o rozvod 6. června 2014. K letošnímu druhému výročí rozchodu s manželem napsala pod fotografii na sociální síti jasný vzkaz, který dokazuje, jak je ráda, že se manžela zbavila. „Před dvěma lety v tento den jsem podala žádost o rozvod. Život je krátký, život je nádherný, miluji své děti a miluji svobodu,“ sdělila.

Je vidět, že jí výroky bývalého manžela stále dokážou hnout žlučí. A také se zřejmě drží hesla: „Oko za oko, zub za zub.“

Banderas a Griffithová se vzali v roce 1996 a mají spolu devatenáctiletou dceru Stellu del Carmen Banderasovou. Jejich vztah prý byl ze začátku idylický. Na důkaz lásky si nechala Melanie na ruku dokonce vytetovat jméno svého muže. Po rozvodu ale přiznala, že se jí neskutečně ulevilo, když šli s Antoniem od sebe. Když požádala o rozvod, cítila se prý neskonale šťastně a svobodně.

Zatímco Antonio už má novou partnerku, nizozemskou podnikatelku Nicole Kimpelovou, Melanie zatím partnera hledá. „Chci někoho, kdo si rád užívá života. Někoho, kdo není jen zahlcený sám sebou, kdo si užívá spousty různých věcí,“ přiznala před časem Griffithová, ale zároveň ale sdělila, že už ji nikdo nedonutí ke svatbě. Díky Banderasovi je prý z vdávání vyléčená.