Chtěla jsem prsa jako striptérka z devadesátek, říká Foxová o plastice

  • 78
Herečka Megan Foxová (37) se rozpovídala o plastikách. Prozradila, že byla třikrát na úpravě prsou. Poprvé to bylo ve 22 letech, když už měla za sebou roli ve filmu Transformers. Podruhé byla na zákroku, když se jí narodily děti. Přestože má z operací strach, plánuje další zákrok.

„Vždycky jsem byla holka, která si před zrcadlem říkala: Kde mám prsa? Vždycky jsem chtěla velká ňadra. S první operací jsem nebyla spokojená. Nechala jsem si je předělat poté, co jsem přestala kojit děti, protože nevím, kam prsa zmizela,“ řekla v podcastu Call Her Daddy Foxová.

Herečka má s exmanželem Brianem Austinem Greenem, s nímž se rozešla v roce 2020, tři syny – jedenáctiletého Noaha Shannona, desetiletého Bodhihoa Ransoma a sedmiletého Journeyho Rivera.

Prozradila také, že nedávno si opět nechala poprsí upravit. „Musela jsem si je nechat předělat docela nedávno, protože jsem neměla dostatek tělesného tuku na vytvarování a bylo vidět, jak se implantáty vlní,“ řekla.

„Chtěla jsem řádná prsa. Je mi jedno, co je teď trendy, chtěla jsem je mít jako striptérka z devadesátek. A on mi je tak udělal,“ prozradila o operaci a přestože má za sebou řadu zákroků, včetně úpravy nosu, výplní v rtech a tvářích, facelift popírá.

Říká také, že není příznivkyní operací. „Nemám ráda operace. Moje tělo špatně reaguje na celkovou anestezii, proto když jdu na operaci, je to pro mě velký problém. Musím si nejdřív vždy vše projít s lékaři, protože mám obavy, že se neprobudím,“ prohlásila. „Takže pokud mám mít v těle implantáty, tak ať se probudím s těmi největšími prsy, které se mi do těla vejdou.“

Megan Foxová sdílela na Instagramu sexy fotky z lesa. (2023)

I když má strach z anestezie, plánuje další operaci. Chce si nechat zvětšit pozadí. „Byla bych nadšená, kdyby si někdo myslel, že mám Brazilian Butt Lift (zvětšení zadku vlastním tukem – pozn. red.). Pokud bych se někdy rozhodla pro takový zákrok, požádala bych svého lékaře, aby můj zadek vypadal jako zázrak a lidi v parku se za mnou otáčeli,“ uvedla.

Jejím aktuálním partnerem je mladší muzikant Colson Baker, známý jako Machine Gun Kelly (33), s kterým tvoří pár od roku 2020. Seznámili se při natáčení filmu Midnight in the Switchgrass.

,