Megan Foxová

Megan Foxová | foto: Reuters

Foxová před porodem sháněla fén: Nechtěla jsem rodit s mokrými vlasy

  • 2
Šestadvacetiletá Megan Foxová se pár týdnů po porodu může pochlubit opět štíhlou postavou. Herečka si na svém vzhledu dává záležet. Brunetka přiznala, že když na ni přišly porodní bolesti, chtěla si ještě vysušit vlasy.

"Snažila jsem se vyfoukat si vlasy, než jsem šla do nemocnice, protože jsem nechtěla jít s mokrými," prozradila Foxová pro AccessHollywood.com.

S manželem Brianem Austinem Greenem mají syna Noaha, který se narodil letos 24. září. Rodičům se podařilo jeho narození před médii na několik týdnů utajit i díky tomu, že v ten samý den se herečce Drew Barrymore ve stejné nemocnici narodila dcera Olive.

Foxová přiznala, že porod doslova protrpěla. Kontrakce byly silné a příšerně to bolelo. Na manžela v autě křičela, že jí musí dát epidural. Narození syna a roli matky však považuje za nádherné.

"Je to vyčerpávající, ale úžasné. Neumíte si představit, dokud nemáte děti, jak moc můžete někoho milovat. Je to opravdu intenzivní, ohromující a úžasné," řekla herečka, pro kterou je Noah první dítě. Její o dvanáct let starší manžel má už desetiletého syna Kassia.