Mariah Carey a Nick Cannon

Mariah Carey a Nick Cannon | foto: Profimedia.cz

Mariah Carey čeká dvojčata, jako první se to dozvěděli manželé Obamovi

  • 1
Zpěvačka Mariah Carey už v listopadu naznačila, že čeká víc než jedno dítě, když o potomcích mluvila v množném čísle. Nic ale nechtěla potvrdit. To udělal až její manžel Nick Cannon, který to vykřičel do světa v rádiové show. První se to ale dozvěděl prezident Obama.

"Abychom já a moje žena měli svůj život, musíme být otevření a sdílet věci s vámi a být upřímní. Ani jsem své ženě neřekl, že to chci udělat. Asi na mě bude ječet, že mi to nedovolila...Čekáme dvojčata!" přiznal Cannon ve čtvrtek v rádiu.

Sama Mariah Carey už ale tajemství také prozradila a to americkému prezidentovi Obamovi a jeho ženě, kteří se jí zeptali na dítě, když jim zpívala o víkendu ve Washingtonu.

"Oni se mé ženy zeptali dost ironicky: 'Tak co čekáte? Budou to dvojčata?' a ona to na doporučení lékaře nechtěla prozrazovat, dokud nebudeme dál, ale v tom vzrušení ji přemohly emoce a řekla prezidentovi a první dámě, že skutečně čekáme dvojčata," řekl Cannon.

Manželé Obamovi s dětmi, Mariah Carey a Ellen Degeneresová ve Washingtonu Těhotná Mariah Carey zpívala ve Washingtonu

Čtyřicetiletá zpěvačka čekala s oznámením o těhotenství až do konce října. Do té doby se totiž bála, aby o dítě nepřišla stejně jako před dvěma lety.

Během těhotenství je prý hodně unavená a trpí nevolností, ale její problémy nejsou v tomto stavu nijak výjimečné.