Mariah Carey a Bryan Tanaka (leden 2023)

Mariah Carey a Bryan Tanaka (leden 2023) | foto: Profimedia.cz

Mariah Carey ukončila sedmiletý vztah, s přítelem se neshodli na dětech

  • 14
Zpěvačka Mariah Carey (54) na Vánoce překonala svůj vlastní rekord na Spotify s písní All I Want For Christmas. Zároveň to byly po sedmi letech první Vánoce, které trávila bez partnera. Tanečník Bryan Tanaka (40) na Instagramu vydal prohlášení o jejich rozchodu.

„Drazí přátelé a fanoušci. Se smíšenými pocity sdílím tuto osobní novinu týkající se mého odloučení od Mariah Carey po sedmi mimořádných letech,“ začal Tanaka.

„Naše rozhodnutí, že půjdeme každý svou cestou, bylo společné a učinili jsme ho se vzájemným respektem a pocitem vděčnosti za neocenitelný čas, který jsme spolu strávili. Vzpomínky, které jsme vytvořili i umělecká spolupráce zůstanou navždy vryty do mého srdce,“ napsal tanečník s tím, že oceňuje zpěvaččinu oddanost rodině a řemeslu.

V životě jsem spala pouze s pěti muži, svěřila se Mariah Carey

„Chci vyjádřit svou lásku a uznání Marii a jejím neuvěřitelným dětem, jejichž vřelost a laskavost obohatily můj život způsobem, jaký ani neumím popsat,“ dodal.

Podle zdroje portálu Page Six se pár rozešel, protože Tanaka chtěl vlastní děti a Mariah Carey už další děti nechce. Zpěvačka má dvanáctiletá dvojčata Monroe a Moroccana s hercem Nickem Cannonem.

Spekulace o jejich rozchodu se objevily už před Vánoci, kdy Mariah Carey vyrazila na svou tradiční dovolenou v Aspenu bez Bryana, který ji tam v posledních letech vždy doprovázel.

Zpěvačka zprávu o rozchodu nijak nekomentovala a na svém Instagramu místo toho vyzdvihla svůj úspěch s populární vánoční písní, která se opět dostala na první místo hitparády Billboard a překonala vlastní rekord přehrání na Spotify.

Wow!! Woke up this morning to the incredible news of “All I Want For Christmas Is You” breaking the Spotify record and being #1 on the Billboard Hot 100 & the Global 200 charts! And to top it all off - it’s snowy outside!!! ❄️☃️❄️ I can’t thank you enough for making this Christmas (and honestly, this entire season!) so celebratory for me. Even though it is December 26, Christmas never ends for me (ha ha!) and I will keep sharing some of our festive moments from the past week with you! ❤️❤️

26. prosince 2023 v 22:49, příspěvek archivován: 27. prosince 2023 v 9:52