Madonna chce klid, a tak koupí letiště

Popová star Madonna chce koupit jedno anglické letiště, jehož cena se pohybuje okolo 1,1 milionu liber. Létat se ovšem zpěvačka nechystá, jen ji prostě obtěžuje hluk letadel, startujících a přistávajících nad jejím domem. Čtyřiačtyřicetiletá hvězda uvažuje o koupi letiště, které leží nedaleko její luxusní usedlosti Ashcombe House v hrabství Dorset, asi dvě hodiny cesty od Londýna. Uvádí to britský list Star.
Usedlost o rozloze 485 hektarů spolu se starobylým domem koupila Madonna spolu se svým manželem, britským režisérem Guy Ritchiem, za 13 milionů liber.

Je známo, že zpěvačka se rozhodla usídlit se v Anglii v roce 2000, právě po sňatku s Ritchiem. Idylu klidu na anglickém venkově narušuje právě jen nepřetržitý hluk letadel, jejichž letová dráha vede nad usedlostí. Skoncovat s hlukem je Madonna rozhodnuta tím, že letiště koupí. Vůbec ji netrápí, že za komfort vynaloží zhruba 1,1 milionu liber.

Madonně se ve starém domě velmi líbí. Tím spíše, že v sousedství žije rodina zpěváka Stinga, s níž se ona i Guy velmi přátelí. S ohledem na třetí těhotenství popové star je život na klidném místě pochopitelný. Se svým manželem už má syna Rocca, otcem prvorozené dcery je Madonnin bývalý trenér aerobiku Carlos Leon.

Madonna s manželem Guyem Ritchiem a synem Roccem.

Madonna při koncertu v Berlíně zpívala a přitom předváděla velkolepou show.

Madonna s manželem a dětmi v Central parku.

Madonna a Martin Creed při předávání Turnerovy ceny.

Zpěvačka Madonna a její muž, britský režisér Guy Ritchie.