Luděk Sobota

Luděk Sobota | foto:  Michal Sváček, MAFRA

Sté narozeniny oslavím zase v Semaforu, žertuje Luděk Sobota

  • 1
Pětasedmdesátka není pro chlapa žádný věk, tvrdí herec Luděk Sobota, který oslavil půlkulaté jubileum o víkendu. Do Divadla Semafor mu přišla popřát a zazpívat kromě manželky Adriany (56) a synů Ladislava (30) a Roberta (54) celá řada přátel.

„Když drží zdraví, což musím u sebe zaťukat, tak není co řešit. Mám ještě řadu plánů, takže oslavu jsem si s kamarády a rodinou užil, a teď se opět zapojím do pracovního procesu,“ sdělil s úsměvem Luděk Sobota.

Do Semaforu za ním přijeli Milan Drobný, Jiří Krampol, Miluška Voborníková, Petr Jablonský, Světlana Nálepková, Viktor Sodoma a samozřejmě i principál divadla Jiří Suchý. Oba pánové s akčností sobě vlastní také okamžitě kuli pikle do budoucna.

„Domluvili jsme se, že sté narozeniny budu slavit opět tady v tomto kulturním stánku. Bylo natřískáno, atmosféra  skvělá, takže proč měnit místo. Pan Suchý slíbil, že uspořádat podobný mejdan nebude problém a pokud mu to čas dovolí, rád se, jako tentokrát, zúčastní. A to mu bude v roce 2043, na kdy připadne moje stovka, už požehnaných 112 let. Tak už teď se těším, že si to náležitě užiju,“ v dobrém rozmaru informoval oslavenec.

Celá party se v divadle protáhla skoro do půlnoci, ovšem tím nic neskončilo, jak prozradila hercova manželka. 

„Odebrali jsme se domů, ovšem Luděk po oslavném náporu skončil uondán v posteli, takže jsem ho uložila, zazpívala ukolébavku a za chvilku usnul spánkem spravedlivých. No a my, tedy já, syn Ládík s přítelkyní Týnou jsme jeho narozeniny ještě nějakou chvíli důstojně oslavovali,“ prozradila Adriana Sobotová.