Diskuze

Jsem šťastná a těším se. Špatně mi bylo jen chvíli, říká těhotná Šafářová

Lucie Šafářová (32) nedávno skončila s tenisem, Tomáš Plekanec (36) si po tahanicích přivezl z Kanady domů oba syny. Vypadají šťastně a teď k tomu mají další důvod: na Vánoce se jim narodí první společný potomek. Přečtěte si celý rozhovor s nastávajícími rodiči, který vyšel čtvrtého července ve čtvrtečním Magazínu DNES.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
MH

Jak může nevěra někoho učinit šťastným, nevím. A vzhledem k tomu, že TP není stále rozvedený, tak to prostě nevěra je. Zajímalo by mě, jak by se k tomu přistupovalo, kdyby ve stejné roli byla LV. I když, je mi to celkem jasné. Rozhodně by to nebylo sluníčkové jako v tomto případě.

4 0
možnosti
FB

Ano, ona je přeci světice... Matěj Hádek by mohl vyprávět.

0 0
možnosti
IR

I52v37a 85R44a34k18o87v65á

12. 7. 2019 17:03

Denní dávka Plekance a Šafářové ;-D Já to teda už ani nečtu, ale jen konstatuji

1 0
možnosti
JP

Já nečtu hodně článků ale nikdy by mě nenapadlo proklikat se u nich do diskuze a informovat o tom ostatní

3 0
možnosti
VR

Plekanec ma handicap sportovce. Tito lide casto nemaji cas na soukromy zivot a podle toho to pak vypada. Az skonci sportovni karieru bude porad 20 lety kluk ktery bude teprve objevovat/dohanet zivot. Myslim ze na Vondrackovou a rodinu dost kaslal a jel svou karieru. Mam kamarada, ktery je synem olympijského viteze a verte ze kariera jeho otce mu dost pokazila zivot. Plekanec je stejny. Jeho deti a manzelky budou chudáci :-(

8 2
možnosti
HU

Tak na druhou stranu Vondráčková věděla, že si bere profesionálního hokejistu a mohla si snadno zjistit, co to obnáší. A vzhledem k tomu, že pobývala i dost často v Česku v době, kdy se hrála NHL, tak s tou osobní péčí o rodinu to asi taky nepřeháněla.

5 0
možnosti
OJ

O50t70a 52J50e22l76í88n23e62k

11. 7. 2019 12:27

Sympatický rozhovor, Lucka je furt stejné sluníčko :-PR^

3 0
možnosti
AK

Nezastávám se ani jedné strany, protože jsem s nima doma nebyla, ale trocha umírněnosti by všem zúčastněným neškodila :-/ Možná to u nich probíhalo nějak takto. Pan Plekanec věčně mimo domov. Tréninky, zápasy, soustředění, reprezentace a vše dává mnoho týdnů, kdy jste mimo a manželka s dětmi doma sama. Přijedete domů utahaný, chcete jen klid. Manželka z umělěcké branže by ale ráda šla aspoň jednou za ten týden do kina, divadla nebo na výstavu. Třeba ji nedošlo, že život s vrcholovým hokejistou je něco jiného než mít doma chlapa, co každý den příjde domů z práce a víkendy má volné:-) Hned máme nějakou třecí plochu a je oheň na střeše. Možná si řekla, že to ještě chvilku vydrží, manžel bude brzo kančit v NHL, odstěhují se zpět a on bude mít víc času a zkusí vyřešit své problémy. On jí sdělí, že ne, že má jinou, která mu rozumí, protože jako sportovci jsou si blíž. Manželka se naštve, začne kolem sebe kopat a máme z toho telenovelu ;-D Takže jediný vítěz tady je LŠ, která získala chlapa, který je zajištěný, bude na ní mít i dost času a miminko. Ostatní na tom jen tratí. A jak mě život mnohokrát přesvědčil, úplnou pravdu neříká ani jeden, ale bude někde uprostřed ;-D:-P

17 1
možnosti
PK

To je naprosto přesné. Jen bych dodala, že když budou rozumní, tak za pár let na to zapomenou a budou v klidu všichni. LV s nějakým umělcem a TP s LŠ. Zas na druhou stranu, po rozvodech, které se tváří zpočátku bezproblémově (my se na všem dohodnem, jsme normální lidi) se můžou vztahy zvrtnout třeba za 10 15 let.

2 0
možnosti
PB

Tu větu opravdu myslí vážně? "A než mít jednu rodinu, kde to neklape, je přece lepší vytvořit novou, funkční. A do ní budou kluci samozřejmě patřit taky". Zvlášť když všude tvrdí že na klucích mu záleží? Já teda nevím, ale vím o málo dětech, spíš neznám žádné, které by bylo nadšené že rodič si založil novou rodinu, vyjma teda případů, kde druhý rodič nefunguje, nebo zemřel, a nový rodič mu v podstatě nahrazuje původního.. Tohle má být vzorem pro společnost?

..

21 5
možnosti
JK

J66i15ř82í 38K91v80ě86š

11. 7. 2019 13:19

A co je na tom špatně?

1 2
možnosti
MK

Nechci být hnusný, ale napíšu to...Plekanec byl vždycky divný

9 6
možnosti
LD

Tak moc slov o ničem? Bulvár se nějak živit musí, ale di dva s tím už začínají být protivní. Nemohu soudit, ale nenávist některých diskutérů k Vondráčkové je iracionální. On i dobrý hokejista může být mizerný partner. A průměrná zpěvačka a špatná herečka může být dobrou mámou. Čas ale ukáže, vypadá to na mnohaletý seriál.

22 1
možnosti
Foto

Souhlasím až na to, že ona je špatná zpěvačka ale poměrně chválená a uznávaná divadelní herečka...

Navíc je to přemýšlivá holka, která má nadstandardně dobrý vztah se svými rodiči, tudíž je velmi pravděpodobné, že je dobrou matkou...

2 0
možnosti
IS

a clanek s timto exotem uvadite proc? jako ze chudaci chlapi? ... to nebyla zrovna trefa ;-D

3 0
možnosti