Liza Minnelliová se předvede v reality show

Americká zpívající herečka Liza Minnelliová, která se proslavila rolí barové zpěvačky ve filmu Kabaret, jedná s producenty o takzvané reality show. V té by se, po způsobu populárního seriálu tohoto typu Osbourneovi, snímal její rodinný život s manželem, filmovým producentem Davidem Guestem.

Mluvčí televizního kanálu VN1-UK uvedla, že projekt je na samém začátku a datum jeho zahájení ještě nebylo stanoveno. Nicméně show by se měla vysílat nejprve v USA a posléze ve Velké Británii.

Reality show Osbourneovi vysílá americká hudební stanice MTV jednou týdně a předvádí život rockera Ozzy Osbournea, jeho ženy Sharon a jejich dětí, patnáctiletého Jacka a šestnáctileté Kelly. Bývalého člena skupiny Black Sabbath show opět zpopularizovala. Říká se, že na toto show se rád dívá i americký prezident George Bush. Evropská MTV začne seriál vysílat rovněž jednou týdně od 24. července.

Šestapadesátiletá Liza Minnelliová se vrátila na scénu po dlouhé pauze, v níž zápasila s alkoholem a drogami. V roce 2000 se dokonce ocitla v ohrožení života, neboť onemocněla zánětem mozkových blan, který může být smrtelný. Láska k Davidovi, jehož si jako svého čtvrtého manžela vzala letos v březnu, ale učinila zázrak. Minnelliová zhubla o třicet kilo a v dubnu zahájila evropské turné.

Před několika týdny herečka oznámila, že hodlá napsat svůj podrobný životopis. Věří, že prodejem autorských práv na knihu získá v přepočtu nejméně 35 miliónů korun. V knize prý bude popsán také život a smrt její matky, ve své době populární herečky Judy Garlandové, i odcizení s nevlastní sestrou Lornou Luftovou. K napsání životopisné knihy ji přivedl právě její čtvrtý manžel David, protože se domnívá, že to Lize pomůže vyrovnat se s bouřlivou minulostí.

Koncert na počest 30. výročí sólové dráhy popové megahvězdy Michaela Jacksona.

Slavná herečka a zpěvačka se v roce 2002 vdávala počtvrté. A dala si záležet: aby jí to slušelo, shodila čtyřicet kilo.