Lisa Rinna ze seriálu Melrose Place oslavila 60. narozeniny nahou fotkou

  • 38
Lisa Rinna známá například ze seriálů Melrose Place nebo Tak jde čas, oslavila šedesátiny. Herečka potěšila své fanoušky fotkou, na které je úplně nahá a předvedla postavu, za kterou by se nemusely stydět ani její o dekády mladší kolegyně.

Lisa Rinna, kterou proslavila především role Taylor McBrideové v oblíbeném seriálu 90. let Melrose Place, vypadá na svá léta skvěle. Dvojnásobná matka se v minulosti opakovaně svlékla pro magazín Playboy, kde se nebála ukázat vše.

Nově potěšila své příznivce fotkou na Instagramu, kterou zveřejnila v den svých narozenin. „Sesenta,“ připsala herečka ke snímku stručně slovo označující šedesátku ve španělštině.

Lisa Rinna se kromě seriálu Melrose Place jako herečka příliš neprosadila. Účinkovala v několika filmech, žádný se však nestal trhákem.

V roce 1997 se provdala za herce Harryho Hamlina, se kterým má dvě dcery, pětadvacetiletou Delilah Belle a dvaadvacetiletou Amelii Gray. Obě se úspěšně věnují modelingu.

S Hamlinem se Rinna poznala při natáčení, účinkovali spolu v několika filmech a seriálech. Herec je známý například z velkofilmu Souboj titánů z roku 1981, kde zazářil ve své životní roli jako Perseus.

Lisa Rinna se netají faktem, že využila několikrát služeb plastické chirurgie a nechala si své tělo vylepšit. Jedním ze zákroků, které podstoupila, je i botox, nechala si zvětšit své už tak výrazné rty a má za sebou například i plastiku prsou.

VIDEO: Herečka Lisa Rinna v seriálu Melrose Place: