Lindsay Lohanová přijala rozsudek a nastoupí do léčebny.

Lindsay Lohanová přijala rozsudek a nastoupí do léčebny. | foto: AP

Lohanová jde na tři měsíce do léčebny a pak ji čeká rok a půl terapie

  • 12
Herečka Lindsay Lohanová dostala další trest. Za červnovou nehodu jí kalifornský soud uložil devadesátidenní odvykací kúru na uzavřené léčebně a 30 dní veřejných prací. K tomu ještě rok a půl terapie.

Lindsay Lohanová trest přijala. Po odvykací kúře se bude muset ještě 18 měsíců léčit u psychologa. Původně jí ale za loňskou dopravní nehodu, po níž lhala policii, hrozilo dokonce vězení.

Šestadvacetiletá herečka se ve svém sportovním voze srazila a nákladním. Musela do nemocnice, ale policii tvrdila, že vůz neřídila a svalovala to na svou asistentku. Navíc se v jejím voze našel alkohol.

K soudu, který rozhodoval o trestu pro Lohanovou, jež porušila podmínku, přišla herečka o 48 minut později a vypadala jako po dlouhém flámu. Soudce byl přesto shovívavý a do vězení ji neposlal.

Lindsay Lohanová přišla k soudu s velkým zpožděním.

Lindsay Lohanová musí na 90 dní do léčebny.

Lohanová měla problémy se zákonem již v minulosti, v listopadu 2011 ji soud v Los Angeles poslal na 30 dní do vězení za to, že porušila podmíněný trest za krádež v klenotnictví a za řízení v opilosti z roku 2007. Také musela odpracovat 480 hodin v nouzové ubytovně pro ženy a v márnici a absolvovat nápravný kurz pro usvědčené zloděje.

,