Leoš Mareš a jeho druhá manželka Monika

Leoš Mareš a jeho druhá manželka Monika | foto: Instagram / Leoš Mareš

Leoš Mareš potvrdil svatbu. Monika je moje Superstar, napsal

  • 19
Moderátor Leoš Mareš (41) se nejdřív snažil svou druhou svatbu utajit a vůbec ji ani nekomentoval. Nyní ovšem fanouškům na sociálních sítích potvrdil, že se s Monikou Koblížkovou (36) vzali.

Moderátor na Instagramu zveřejnil společnou fotku z Dubaje, kterou okomentoval hashtagem #MojeSuperstar. Bývalá módní redaktorka si už stihla změnit příjmení na Marešová.

#MojeSuperstar @monikamaresova

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares),

Leoš Mareš a Monika Koblížková se zasnoubili před čtyřmi měsíci v Mariánských Lázních. Vzali se v úterý 20. února v piaristickém kostele na zámku v Litomyšli.

Loni v květnu se moderátor rozvedl se svou ženou Monikou. Vzali se v roce 2008 a mají spolu syny Jakuba a Matěje. Ale nežili spolu od roku 2010, kdy moderátor od manželky odešel kvůli vztahu s vicemiss Hanou Svobodovou. Od té doby Mareš vystřídal několik partnerek včetně modelky Petry Faltýnové. S módní redaktorkou Monikou Koblížkovou se dali dohromady před skoro třemi lety a moderátor přiznal, že díky ní se zklidnil a posunul dál.

Leošova SuperStar

Pro Leoše Mareše bude letošní rok zřejmě docela úspěšný. Kromě vstupu do druhého manželství ho čeká návrat k moderování SuperStar. V roce 2006 provázel soutěží Česko hledá SuperStar, o tři roky později moderoval první řadu Česko Slovenské SuperStar s Adelou Banášovou, kterou v druhé řadě v roce 2011 vystřídala zpěvačka Tina.  

„SuperStar je matka všech talentových show. Je mi ctí, že po sedmi letech opět zažiji atmosféru přímých přenosů s tolika talentovanými soutěžícími,“ napsal moderátor.

Jeho moderátorskou kolegyní v pořadí už páté řady Česko Slovenské SuperStar bude Slovenka s bosensko-maďarskými kořeny Jasmina Alagič. Do poroty usednou Pavol Habera, jenž je v show od začátku, Katarína Knechtová, Matěj Ruppert a Ben Cristovao, který v SuperStar v roce 2009 sám soutěžil.

23. listopadu 2017