Lucie Hadašová, Renata Langmannová a organizátor akce David Novotný | foto: Aleš Kartal

Langmannová se poprvé představila v roli moderátorky

  • 10
Stejně jako každý rok se se do Jaroměře sjela celá plejáda známých tváří. Publikum tak mohlo vyslechnout písně Vlasty Horvátha či Alice Springs, svou moderátorskou premiéru si zde odbyla Česká Miss Renata Langmannová.

Renata po boku ostříleného moderátora Vlasty Korce ale trochu zaostávala. Ten diváky pobavil hlavně vystoupením s bývalým televizním moderátorem Vladimírem Čechem, při němž si s pomlázkou v ruce zavzpomínali na dětská léta.

Korec musel stát na židli
Renata nebyla jedinou misskou, která charitativní večer s výtežkem pro Stacionář Nona a Základní školu internátní v Jaroměři podpořila. Diváci slyšeli také rozhovor s Lucií Hadašovou, při kterém stál Vlasta Korec na židli. Jinak by byl Lucii sotva pod bradu. O svých zkušenostech s modelingem v zahraničí povyprávěla také Markéta Divišová. Do místního divadla dorazila i Kateřina Hrachovcová-Herčíková, která se hned v úvodu postarala o vylosování tomboly.
 
Vlasta Horváth v obležení
Dostat se k hvězdě večera Vlastovi Horváthovi bylo přes ostatní novináře téměř nemožné. Podařilo se nám ho odchytit jen na pár vět. „V listopadu mi vyšlo nové CD, takže teď se ho snažím všude propagovat a na léto chystám koncertní šnůru,“ prozradil vítěz druhé řady soutěže Česko hledá SuperStar.

Nechyběla zde ani Míša Nosková se svým bývalým přítelem Honzou Křížem. „S Honzíkem máme i po rozchodu hezký vztah. Teď společně zkoušíme muzikál West Side Story,“ řekla Míša. Málokdo by ale věřil, že láska je u nich věcí minulou. Při společně zpívané písničce z filmu Hříšný tanec vypadali jako zamilovaný pár.

O pozdvižení se v závěru postarala babča Anna Vejvodová z filmu Kameňák, která na potkání všechny fackovala. Do rány jí přišel i Vlasta Korec, který nemístně reagoval na její zmínku o tom, že už je patnáct let panna.

Výtěžek akce se vyšplhal na necelých 122 tisíc korun.

LUCIE VÁCHOVÁ pro iDNES.cz - MISS ČR 2003 přináší zaručené zprávy ze společnosti...