Kylie Minogue je ve vosku na všech čtyřech

Světově proslulé londýnské Muzeum voskových figur Madame Tussaude bylo tento týden obohaceno o figurínu Kylie Minogue, populární popové zpěvačky a jednoho z australských sexysymbolů. Minogue je zobrazena dosti neobvyklým způsobem - na všech čtyřech. Na sobě má kraťoučké červené šatičky a holínky.
Snímky voskové Kylie Minogue najdete ve fotogalerii.

Vosková figurína je součástí výstavy pod názvem Horečka, vztahující se k vydání zpěvaččina alba Fever a světového turné Kylie k jeho propagaci. "Při pohledu na figurínu se mohou návštěvníci téměř naučit tanci s tyčí, kterou prostopášná Minogue předvádí na svých koncertech," jízlivě poznamenala BBC.

Poprvé se zpěvačka objevila "ve vosku" v londýnském muzeu už před dvanácti lety. Tehdy byla známá jako představitelka Charlene Mitchell z australské tzv. mýdlové opery Sousedé, jež i ve Velké Británii byla doslova superpopulární.

Vzhledem k tomu, že od té doby dnes čtyřiatřicetiletá Kylie zásadním způsobem změnila svoje image, bylo muzeum nuceno zmodernizovat i její vyobrazení a rozhodlo se pro sexuální polohu na všech čtyřech. Nová verze Kylie eroticky vzdychá a šeptá sladké sliby, pokud si ji návštevníci prohlížejí ze všech stran.

Je třeba připomenout, že erotičnosti Kylie si všimli nejen tvůrci její voskové figuríny. Erotika je Australance natolik vlastní, že se její klipy už několikrát staly předmětem cenzury. Naposledy v Malajsii, kde existuje tuhá prohibice filmů i videokazet, zobrazujících sex a násilí. Zákaz vysílání v televizi a rozšiřování kazet tam postihl zpěvaččin klip Live in Sydney, podle mínění kritiků na Minogue dost krotký.

 

Vosková figurína Kylie Minogue.

Vosková figurína Kylie Minogue.

Vosková figurína Kylie Minogue.

Vosková figurína Kylie Minogue.