Kidmanová s Carreyem chystají svatbu

  • 2
Celý svět obletěla žhnoucí novinka o tom, že Nicole Kidmanová konečně našla toho pravého. A hned po tom, co se začalo mluvit o nové lásce narezlé Australanky, obletěla svět druhá zpráva. Nicole si totiž toho dotyčného bude brzy brát. Tím dotyčným přitom nemá být nikdo jiný, než vynikající komediální herec Jim Carrey, známý například z filmů Maska nebo Muž na měsíci.

Nicole si se svým nastávajícím dala rande v restauraci Nobu na newyorském Manhattanu. Tady dojednávali formality týkající se družiček, svědků a natáčení.

Svatba to totiž bude filmová a manželé budou jednačtyřicetiletý Carrey a pětatřicetiletá Kidmanová jen na plátně.

Nicole totiž názor nemění a do svého reálného soukromého života i nadále odmítá vpustit muže. Namísto myšlenek na vdavky se snaží oscarová herečka soustředit na nové profesní závazky.

S Jimem Carreyem se připravuje na roli ve filmové verzi v šedesátých letech slavné televizní show Bewitched. Autorka scénáře a režisérka snímku Nora Ephronová dělala na pracovním obědě herecké dvojice gardedámu a s oběma hlavními hrdiny probírala podrobnosti připravovaného natáčení.

"Nicole se o tento projekt zajímala již v minulosti, a tak byla mile překvapená, když jsem s ním za ní přišla. Přijala roli čarodějnice Samanthy, typické svým pokrčeným nosem. Carrey ztvární jejího zesnulého manžela Darrina. Natáčet se začne patrně v roce 2004," prozradila novinářům na tiskové konferenci Nora Ephronová. Na otázky týkající se osobního života Nicole odvětila: "Já si myslím, že je teď šťastná tak, jak si sama přeje."

Nicol Kidmanová pózuje fotografům na červeném koberci před vyhlašováním filmových Oscarů.