Fotografie nahé Kate Mossové se šperky Davida Yurmana

Fotografie nahé Kate Mossové se šperky Davida Yurmana | foto: Daily Mail

Kate Mossová hledala v blátě svůj snubní prsten za 380 tisíc

  • 22
Kate Mossová na letošní festival v anglickém Glastonbury jen tak nezapomene. Krom toho, že ji nepoznala ochranka a nechtěla pustit na jeden koncert, modelka opravdu řádila. Odvázala se tak, že jí z ruky spadl snubní prsten v přepočtu za 380 tisíc korun. A kroužek, který jí navlékl její snoubenec Jamie Hince, v blátě nenašla.

Britská modelka ztratila prsten paradoxně právě na koncertě svého snoubence Jamieho, který na Festivalu Glastonbury vystupoval se skupinou The Kills. Když Kate zjistila, že jí prsten údajně sklouzl z ruky do bláta pod nohy řádícího davu, začala zhluboka dýchat a málem omdlela.

Jamie Hince, přítel modelky Kate Mossové

"Všichni ten prsten začali hledat. Kate stála vedle pódia a zhluboka dýchala. Pištěla na všechny své kamarády, nutila je padnout na všechny čtyři a prsten hledat. I ona pak ryla gumákem do bláta a snažila se ho najít," prozradil svědek incidentu.

Kate si má brát Jamieho v pátek 1. července. Ztrátu prstenu vnímala jako neblahé znamení. Je ale pouze důkazem toho, že s blížící se svatbou začíná být hysterická. Prsten totiž později našla v kabelce mezi kapesníčky.

"O dvě hodiny později stále brečela, tak šla na záchod, aby se upravila, sáhla do kabelky pro kapesníčky a prsten tam našla. Byl tam celou dobu. Kate hystericky jásala, ale nikdo jiný z toho radost neměl. Předtím dělala fakt nechutné scény," píše Daily Mirror.