Diskuze

Karel už plní manželské povinnosti

Ženáč Karel konečně plní své manželské povinnosti. Porušil sázku, že v domě Velkého Bratra vydrží bez sexu. "Já jsem spokojená," libovala si bezprostředně "PO" Sylva. Eva, která s Milanem tak trochu šmírovala ze sousední postele, jen podotkla: "Hlavně, aby z toho nebylo miminko!"
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

milejzlatej

8. 10. 2005 2:45
Žumpa
Koukám, že se žumpa z TV postupně rozlévá i do idnes. Jen tak dál ...
0 0
možnosti

Vašek30

8. 10. 2005 9:54
Re: Žumpa
Jasně, že žumpa, ale uvědom si, že na tu žumpu se každej večer kouká na obou stanicích kolem 3 milionů lidí, nad tím by se člověk spíš měl zamyslet. Co nutí třetinu našeho národa sledovat každej večer, kdo se s kým má a nemá rád, komu rupnou nervy, kdo se ožere a kdo komu vyhulí? A kolik z rozhořčených přispěvovatelů na to taky čumí, statistika je neúprosná :-)
0 0
možnosti

milejzlatej

8. 10. 2005 11:00
Re: Re: Žumpa
Já to vím ... Všiml jsem si, kde žiju. Sám TV přístroj nevlastním a to je v téhle společnosti považováno za něco divného. Svůj volný čas trávím jinak. Vím že jdou na TV různý stupidity, ale nejde mi do hlavy, jak někdo může uvěřit tomu, že tohle je "realita" :o/ Je to jenom mlejnek na peníze a lidi, který jim na to skočí a "hlasujou", ten mlejnek pomáhají točit. Chátra se prostě musí nějak zabavit :o/
0 0
možnosti

bondy_

8. 10. 2005 12:24
Re: Re: Žumpa
Na televizni "realitu" se cuci vsude po svete, i kdyz ledaskde uz je davno za zenitem, ze zacatku budila pozornost vsude - prece jen nelze ocekavat, ze si masy budou cist po vecerech Dostojevskyho v originale. Co me spis zarazi je to, v co se to zvrhlo u nas - fakt jako kralici, kazdej s kazdym, celkem humus. V zahranicnich  BB a podobnych se obvykle nesoulozilo, ci soulozilo ojedinele nekdy ke konci, a ne ze by se to tam parilo od samyho zacatku jako o zivot. Rika to neco o nas jako narodu ci pouze o ucelovem vyberu soutezicich - absence mozku nevadi, absence zabran podminkou? Rada bych verila te druhe verzi
0 0
možnosti

martanecek

8. 10. 2005 16:03
Re: Re: Re: Žumpa
presne, neda se nic jineho nez souhlasit.... a jako Vy verim v tu druhou verzi..  bohuzel je to ale cele k placi..
0 0
možnosti

uprimnyhosan

8. 10. 2005 17:49
Re: Žumpa
přesně tak, ja na TV moc nekoukám, chvili jsem se dival na Vyhulené = výsledkem je vypnutí TV, protoze to je nuda a ztrata casu.... verim ovsem tomu, ze az zacne jit do tuheho a protagoniste budou snimani jak treba serou, bliji a chciji vsude po baraku a pak si z toho udelaji fekalni raut, tak to bude divacky uspesne...jedinci, kteri nemaj co delat se holt musi vecer co verer utapet u techto TV divadylek. Chudaci :-))
0 0
možnosti