Diskuze

Dnes vidím jen urážky a hněv. S tím se těžko žije, říká Jiřina Bohdalová

Nenechá se zastavit ani pandemií. Když nemohla na jaře hrát, začala Jiřina Bohdalová (89) mezi vařením a starostí o zahradu také vzpomínat. Vzešla z toho kniha, kde vypráví o lidech, které v životě potkala. Tím ale svůj život rozhodně neuzavírá, sedět s rukama v klíně by bylo proti její povaze.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Jo, Jiřinko, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá - jedno pravdivé přísloví.Jinak - naprostý souhlas s panem Martinem Douchou.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
LZ

Jiřinko oblizovala jsi Husáka, Havla, Klause, Zemana, jedno jaký je režim hlavně že se prašule sypou.;-D;-D

4 0
možnosti
LL

Fanynka hradního žlučovitýho dědka si stěžuje na urážky a hněv, chucpe...

3 4
možnosti

Paní Bohdalová je bezesporu vynikající česká herečka a žijící legenda - všechna čest. Ale mám par známých, kteří se s paní Bohdalovou v životě setkali a prý to nebyl vždy úplně příjemný zážitek. Jedna je například zdravotní sestřička v nemocnici.

5 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

Jirinko, my se nemuzeme dockat Vasi 13. komnaty. Totiz. Dobre nasvetlene fotky a rozhovor pokorneho novinare, ktery na Vas vyrustal z Vas tu kleptomanii nevymlati. Ale, to vsechno je nepodstatne... Rakosnicek byl muj hrdina, kdyz jsem vyrustal a mrzelo me, ze ho nebylo vic. Nejlepsi Rakosnicek na svete. Dekuji.

3 3
možnosti
VB

Pane Hajšmane, asi jste,,Bohdalku" nikdy nepotkal a nemluvil s ní osobně!!Já ano.Arogantní, sprostá stará bába8-oRv!!!!!!

12 2
možnosti
Foto

"Dneska vidím pouze urážky a hněv" - nic nepřijde samo. Člověk si to většinou neuvědomí, ale nějak svým chováním tyhle reakce (ať adekvátní nebo neadekvátní) vyprovokuje.

11 0
možnosti
Foto

Pani Bohdalovú mám veľmi rád - ako umelkyňu, herečku, aj ako človeka. A je fajn, že napísala knižku o svojom živote so slzami a so smiechom. Bude pod stromček.

Všetko dobré, pani Bohdalová!

5 2
možnosti
LK

L39u85k37á82š 94K84ř51í84ž

29. 10. 2020 18:17

A opravdu jste ji potkal i "jako člověka"? Já bych ještě před 3 roky napsal něco podobného co vy, ale pak jsem se s ní jednou potkal v lázních a více arogantního člověka jsem ještě neviděl ....... neustálé poznámky, že ona by měla mít před ostatními co na procedury čekají přednost apod. ......

16 1
možnosti
PK

P29e87t36r 59K62a78l48i48c77h

29. 10. 2020 14:26

Říká zrovba Bohdalka... Z několika zdrojů- od maskérek, kostymérek a kadeřnic mám potvrzené, že ji nikdo nemusí. Cituji - Protivná, sprostá, urážlivá, nadřazená... Je to sice jedna paní povídala, ale když je jich víc, něco na tom asi už bude.

24 3
možnosti